Αθλητισμός

Στοίχημα: Επιλογές από Αργεντινή και Γερμανία

Μπορεί η Ευρώπη να περιλαμβάνει αναμετρήσεις μόνο σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ωστόσο στη Λατινική Αμερική η δράση συνεχίζεται κανονικά. Από εκεί προκύπτει η σημερινή επιλογή στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, ενώ πρόταση υπάρχει και απ’ το μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων,

Νίκη για Ατλέτικο Ραφαέλα

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ατλέτικο Ραφαέλα – Αλμάγκρο, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.38. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Αργεντινής, η οποία θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο. Η Ατλέτικο Ραφαέλα είναι ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπου έπειτα από 27 αγωνιστικές βρίσκεται στην 16η θέση με 36 πόντους, υποδέχεται την Αλμάγκρο, που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι καταλαμβάνουν την 7η θέση της δεύτερης κατηγορίας με 49 πόντους, είναι μια απ’ τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, όμως δεν είναι βέβαιο ότι είναι σε θέση να αποτελέσουν απειλή για την Ατλέτικο Ραφαέλα. Οι τυπικά γηπεδούχοι έρχονται απ’ το εκτός έδρας 0-2 επί της Γοδόι, σίγουρα μπορούν να πάρουν την πρόκριση με νίκη, ακόμη κι αν παίζουν σε ουδέτερο γήπεδο. Καταλήξαμε στον άσσο σε απόδοση 2.38, απόδοση που είναι πάρα πολύ καλή με δεδομένο ότι τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία.

Χαμηλό σκορ στη Γερμανία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Όλντενμπουργκ – Μπάμπεργκ, όπου επιλέγουμε το Under 154 σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών των γερμανικών πλέι οφ, με την Μπάμπεργκ να προηγείται ήδη 1-0. Οι πρωταθλητές έκαναν «πλάκα» στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, καθώς διέλυσαν την Όλντενμπουργκ 96-60, απέδειξαν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να απειληθούν. Η Μπάμπεργκ είναι πιθανό να νικήσει απόψε, θα κάνει το 2-0 και την Κυριακή θα επικρατήσει εκ νέου στην έδρα της ώστε με «σκούπισμα» να κατακτήσει το πρωτάθλημα, όπως έκανε δηλαδή και πέρυσι με την Ουλμ. Είναι δεδομένο ότι η Όλντενμπουργκ οφείλει να δώσει περισσότερη έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, αφού δεν έχει την ποιότητα να ακολουθήσει την Μπάμπεργκ σε παιχνίδι υψηλού ρυθμού. Θεωρούμε ότι θα δούμε χαμηλότερο σκορ σε σχέση με το πρώτο ματς, ποντάρουμε στο Under 154 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης