Αθλητισμός

Στοίχημα: «Κλειστό» ματς στη Μολδαβία

Σέντρα για τις ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχουμε σήμερα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μόλις μια αναμέτρηση, ανάμεσα σε Σερίφ Τιρασπόλ και Καραμπάγκ. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η μάχη της Μολδαβίας, όπως επίσης και η δραστηριότητα στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να βλέπετε προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά.

Χαμηλό σκορ για Σερίφ και Καραμπάγκ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Σερίφ Τιρασπόλ – Καραμπάγκ, όπου επιλέγουμε τον NG + Under 2.5 σε απόδοση 1.90. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 την περασμένη εβδομάδα στο Μπακού, αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Οι Αζέροι ήταν καταφανώς ανώτεροι, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες με κάθε τρόπο, όμως αποδείχτηκε αδύνατον να υπερκεράσουν την αντίσταση του γκολκίπερ Μίκουλιτς. Κατόρθωσαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους για τρίτο σερί ματς στα φετινά προκριματικά, πορεύονται αήττητοι στα τελευταία οκτώ παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ (προκριματικά), όπου όμως πήραν μόλις τρεις νίκες. Στον αντίποδα, η Σερίφ Τιρασπόλ ήταν παντελώς παθητική, δεν απείλησε ούτε στο ελάχιστο και δεν αναμένεται να αλλάξει κατά πολύ τη φιλοσοφία της σήμερα, κάτι που παραδέχτηκε και ο κόουτς, Ρομπέρτο Μπορντίν. Να σημειωθεί ότι οι Μολδαβοί έρχονται από 9 σερί εντός έδρας NG στην Ευρώπη, στα έξι κράτησαν ανέπαφη τη δική τους εστία. «Κλειστά» είναι και τα ματς της Καραμπάγκ στην Ευρώπη, μετράει 7/7 εκτός έδρας Under 2.5 στο Τσάμπιονς Λιγκ (προκριματικά). Επιλέγουμε NG + Under 2.5.

Με το Over 2.5 στην Αργεντινή

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ατλέτικο Τουκουμάν – Οριέντε Πετρολέρο, όπου επιλέγουμε τον Over 2.5 σε απόδοση 1.75. Πρόκειται για τη ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Κόπα Σουνταμερικάνα. Η Ατλέτικο Τουκουμάν επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις ότι είναι φαβορί και πέρασε με 2-3 απ’ την έδρα της Οριέντε Πετρολέρο στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Βολιβίας. Βρέθηκε να χάνει απ’ το 2’, στην πορεία όμως ανέτρεψε την κατάσταση, προηγήθηκε 1-2 στο 72’, στο 75’ πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα και παρά το 2-2 στο 88’, στο αμέσως επόμενο λεπτό έκανε το 2-3. Πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης, σήμερα πρέπει να… αυτοκτονήσει για να μείνει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Είναι αρκετά αποδοτικοί εντός έδρας οι Αργεντίνοι, έρχονται από πέντε νίκες στα τελευταία οκτώ ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις, οι τρεις συνοδεύτηκαν από Over 2.5 Αυτή θα είναι η επιλογή μας και στη ρεβάνς με την Οριέντε Πετρολέρο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης