Αθλητισμός

Στοίχημα: Με κάλυψη η Μονακό

Δύο μεγάλους ευρωπαϊκούς ημιτελικούς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Ο σημαντικότερος είναι αυτός ανάμεσα σε Μονακό και Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ λίγο νωρίτερα ο Άγιαξ υποδέχεται τη Λυών για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Δράση έχουμε και στο μπάσκετ, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στη δεύτερη μεταξύ τους «μάχη» για τα προημιτελικά των πλέι οφ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Sportingbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Μπορούν τον άσσο οι Μονεγάσκοι

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Μονακό – Γιουβέντους, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 2.21 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Δύο παντελώς διαφορετικοί κόσμοι κοντράρονται απόψε στο Πριγκιπάτο, καθώς η επιθετική Μονακό, που σκόραρε 12 γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς των νοκ-άουτ αναμετρήσεων υποδέχεται την καλύτερη άμυνα του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή της Γιουβέντους. «Όσα πάνε κι όσα έρθουν» είναι οι Γάλλοι, στα τέσσερα τελευταία ματς των οποίων στη διοργάνωση κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ σημειώθηκαν συνολικά 21 γκολ, δηλαδή πάνω από 5 μέσο όρο ανά αγώνα! Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει εξαιρετική ψυχολογία μετά το 3-1 επί της Τουλούζ, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με την ήττα της Παρί τη φέρνει «αγκαλιά» με το πρωτάθλημα. Απ’ την άλλη, η Γιουβέντους ξεπέρασε πολύ πιο άνετα απ’ ότι αναμενόταν το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα, απ’ την οποία δε δέχτηκε καν γκολ, έχει εξασφαλίσει ακόμη έναν τίτλο στη Serie A, θα τα δώσει όλα για το Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο απουσιάζει απ’ την τροπαιοθήκη της απ’ το 1996. Στηρίζουμε τους Γάλλους, ποντάρουμε στο 1 DNB.

Χ ημίχρονο στο Άμστερνταμ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Άγιαξ – Λυών, όπου επιλέγουμε το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.30. Ομάδες με βλέψεις είναι Άγιαξ και Λυών, καθώς αμφότερες έχουν στόχο την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Το κίνητρο τους είναι ιδιαίτερα αυξημένο, καθώς έχουν τεθεί εκτός επιδιώξεων στις εγχώριες διοργανώσεις, θέλουν να φτάσουν στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, προκειμένου να καταστήσουν επιτυχή τη σεζόν. Ο Άγιαξ πήρε περιπετειώδη πρόκριση κόντρα στη Σάλκε (3-2 στην παράταση), ενώ η Λυών αναγκάστηκε να πάει στη ρουλέτα των πέναλτι κόντρα στην Μπεσίκτας. Τόσο για τον Άγιαξ, όσο και για τη Λυών, οι ευρωπαϊκές προκρίσεις στοίχισαν, καθώς συνέχισαν με ήττα στο πρωτάθλημα, με τον «Αίαντα» μάλιστα να χάνει απ’ την Αϊντχόφεν και πλέον να τίθεται μάλλον οριστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου στην Ολλανδία. Απ’ την άλλη, η Λυών έχασε 1-2 απ’ τη Μονακό, αλλά την Παρασκευή πέρασε με 1-2 απ’ την έδρα της Ανζέ. Περιμένουμε αναγνωριστικό πρώτο μέρος, επιλέγουμε το Χ ημίχρονο.

Με το Over 2.5 στη Χιλή

Πάμε στο Κόπα Λιμπερταδόρες και την αναμέτρηση Ικίκε – Γκρέμιο, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, η οποία ενδεχομένως να αποδειχτεί ιδιαίτερα καθοριστική. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με 2/2 ήττες στις πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο έβγαλαν αντίδραση με τα δύο σερί «τρίποντα» επί της Ζαμόρα, 1-4 εκτός έδρας και 4-3 εντός. Στην τρίτη θέση με 6 πόντους η Ικίκε, υποδέχεται την πρωτοπόρο Γκρέμιο (10 πόντους) και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης, καθώς μερικές ώρες αργότερα η Γκουαρανί λογικά δε θα έχει απώλειες κόντρα στην ουραγό Ζαμόρα. Πρωτοπόρος η Γκρέμιο, είναι αήττητη στον όμιλο με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, έρχεται από τρία σερί G/G. Θα πάμε με το Over 2,5.

Ακόμη ένα «κλειστό» ματς στην Πυλαία

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με το ντέμρπι ΠΑΟΚ – Άρης, όπου επιλέγουμε το +3.5 του Άρη σε απόδοση 1.90. Είναι το δεύτερο ματς της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Άρης επικράτησε 69-65 στην παράταση στον πρώτο αγώνα του Σαββάτου, παρά το γεγονός ότι «αυτοκτόνησε» στο φινάλε της κανονικής διάρκειας. Προηγήθηκε με 7 πόντους περίπου 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, αλλά διαδοχικά λάθη και δύο μεγάλα σουτ από Τσόχλα και ΜακΦάντεν έστειλαν το ματς στην παράταση. Εκεί οι κίτρινοι ήταν πιο συγκεντρωμένοι και εύστοχοι, έδειξαν όμως ότι στερούνται ποιότητας, πόσω μάλλον όταν δεν αποδίδει τα αναμενόμενα ο πρώτος σκόρερ Κάμινγκς. Περιμένουμε ακόμη ένα «κλειστό» ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, όλα τα παιχνίδια είχαν χαμηλό σκορ και πολύ κακά ποσοστά. Προτιμότερη επιλογή είναι ο Άρης +3.5, όχι επειδή είναι εμφανώς καλύτερη ομάδα και έχει παίξει σπουδαίο μπάσκετ τον τελευταίο καιρό αλλά με πιθανό σκληρό ματς ξανά και χαμηλό σκορ, είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να ξεφύγει.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης