Αθλητισμός

Στοίχημα: Με το Over 2.5 στη Σουηδία

Τελευταία ημέρα του Ιουλίου η σημερινή και το στοιχηματικό πρόγραμμα αρχίζει να γεμίζει. Σήμερα δίνεται συνέχεια στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στο πλαίσιο του οποίου ο Ολυμπιακός χθες πήρε πανηγυρική πρόκριση με το 4-0 επί της Βικτόρια Πλζεν (στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Μπασακσεχίρ). Σήμερα το πρόγραμμα συνεχίζεται με πέντε αναμετρήσεις για τον ίδιο γύρο, μια εκ των οποίων θα μας απασχολήσει και στοιχηματικά, το ΑΪΚ – Μάριμπορ. Πρόταση προκύπτει και απ’ το Κόπα Λιμπερταδόρες και τον αγώνα Μπόκα Τζούνιορς – Ατλέτικο Παραναένσε.  Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η novibet. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

 

Υψηλό σκορ στο “Friends Arena”

 

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση ΑΪΚ Στοκχόλμης – Μάριμπορ, όπου το φαβορί είναι οι γηπεδούχοι. Οι Σλοβένοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μεταξύ τους αγώνα την περασμένη εβδομάδα, προηγήθηκαν μόλις στο 6’, όμως οι Σουηδοί βρήκαν την απάντηση στο 28’ με τον Γκόιτομ. Στο 38’ ήρθε το 2-1 με τον Ίβκοβιτς για τη Μάριμπορ, η οποία έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα της, η ΑΪΚ θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που δεν έχασε με μεγαλύτερο σκορ.

Πλέον, τα δεδομένα αλλάζουν, αφού στην έδρα της είναι παραγωγική και περισσότερο αποτελεσματική, χαρακτηριστικό είναι ότι ανέτρεψε την ήττα 2-1 απ’ την Αραράτ στην περασμένη φάση, με νίκη 3-1 έκανε την ανατροπή. Έρχεται από τρεις σερί εντός έδρας νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε σ’ όλες τουλάχιστον δύο γκολ! Απ’ την άλλη, η Μάριμπορ έδειξε ότι επιθετικά ρολάρει αρκετά καλά, είναι ομάδα με ποιότητα και εμπειρία, μπορεί να βοηθήσει για να δούμε υψηλό σκορ. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.25.

 

Προκρίνεται με νίκη η Μπόκα Τζούνιορς

 

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μπόκα Τζούνιορς – Ατλέτικο Παραναένσε για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Πρόκειται για το δεύτερο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο πλαίσιο της φάσης των “16”. Την περασμένη εβδομάδα αναμετρήθηκαν στη Βραζιλία, εκεί όπου η Μπόκα επικράτησε 0-1 με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και έχουσα την τύχη με το μέρος της, αφού στις καθυστερήσεις ο αντίπαλος έχασε πέναλτι! Οι “σενέισες” είναι καλύτερη ομάδα και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, εκεί έμειναν στο 0-0 κόντρα στην Ουρακάν για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, ωστόσο παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές. Στον αντίποδα, η Ατλέτικο Παραναένσε συνέχισε με το εκτός έδρας 0-2 επί της Κρουζέιρο, ωστόσο θεωρείται αμφίβολο αν θα αντέξει στο “Μπομπονέρα”. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.90.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης