Αθλητισμός

Στοίχημα: Νίκη για ΤΣΣΚΑ

Μετά το ευρωπαϊκό τριήμερο και τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, επανερχόμαστε την Παρασκευή (21/07) σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Δύο αγώνες έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το πρόγραμμα της ημέρας, έναν από τη Ρωσία και έναν από το Περού.

Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Sportingbetοι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Κερδίζει η ΤΣΣΚΑ

Ξεκινάμε με το παιχνίδι ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Λοκομοτίβ Μόσχας, στο οποίο θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 1.80. Λίγες ημέρες πριν από το ματς με την ΑΕΚ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η ΤΣΣΚΑ έχει να δώσει έναν αγώνα για το πρωτάθλημα της χώρας της, στο οποίο ξεκίνησε ιδανικά, επικρατώντας στην πρεμιέρα 1-3 εκτός έδρας της Ανζί.

Προσέγγισε πολύ σοβαρά την αναμέτρηση, προηγήθηκε 0-2 στο 49’, δεν πτοήθηκε απ’ τη μείωση του σκορ στο 64’ και το το 1-3 του Νάτχο με πέναλτι στο 79’ τελείωσε οριστικά το παιχνίδι. Μπορεί ο αντίπαλος να μην ήταν κάτι φοβερό, ωστόσο η ΤΣΣΚΑ έδειξε ότι έχει ταυτότητα και “κορμό” από πέρυσι και δε χρειάζεται ιδιαίτερο χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας σεζόν. Η Λοκομοτίβ, από την άλλη, μπορεί να κέρδισε 1-0 εκτός έδρας την Άρσεναλ Τούλα, ωστόσο δεν έθελξε με την απόδοσή της. Η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση και έχει όλα τα “φόντα” για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Νίκη με Over για Χουανκάγιο

Συνεχίζουμε με πρωτάθλημα Περού και τον αγώνα Σπορτ Χουανκάγιο – Κομερσιάδες Ουνίδος, στον οποίο θα πάμε με τον “άσσο” σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 2.25. Ισόπαλη 3-3 με την Αλιάνσα Λίμα εκτός έδρας αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Χουανκάγιο, ενώ προερχόταν από την – εκτός έδρας πάλι – ήττα με 2-1 από την Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ. Στο γήπεδό της, ωστόσο, είναι πολύ δυνατή και στα έξι πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει εκεί έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες. Από την άλλη, η Ουνίδος αγνοεί το “τρίποντο” εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις (0-2-2) και δύσκολα θα καταφέρει να πάρε κάτι καλό από το σημερινό αγώνα. Οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, ενώ περιμένουμε αρκετά τέρματα στο ματς.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης