Αθλητισμός

Στοίχημα: Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, “δυνατά” με Σιντ Τρούιντεν

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα. Μπορεί για μία ακόμη φορά όλοι οι αρμόδιοι φορείς να απέδειξαν την ανικανότητά τους να διοργανώσουν έναν αγώνα ο οποίος θα έπρεπε να έχει το χαρακτήρα γιορτής, ωστόσο, παρά το προβλήματα θα παιχθεί ποδόσφαιρο στο “Πανθεσσαλικό”. Ο τελικός θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, όπως και τρία ακόμη παιχνίδια από το ποδοσφαιρικό κουπόνι. Από το “μενού”, δε θα μπορούσε να λείπει, φυσικά, και η μπασκετική πρόταση. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Ο τίτλος στον ΠΑΟΚ

Ξεκινάμε με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, στον οποίο θα πάμε με την κατάκτηση του τροπαίου από τον ΠΑΟΚ, σε απόδοση 1.75. Οι τυπικά γηπεδούχοι “ασπρόμαυροι” παρατάσσονται με πίστη ότι θα επιστρέψουν στους τίτλους, οι οποίοι τόσο πολύ τους λείπουν τα τελευταία χρόνια. Η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη μετά την ανατροπή στη ρεβάνς απέναντι στον Παναθηναϊκό (4-0) στα ημιτελικά, ενώ ακολούθησε το εντός έδρας 5-1 επί της Κέρκυρας, σε μία αναμέτρηση που ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές. Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, ξεπέρασε δίκαια το “εμπόδιο” του Ολυμπιακού στα ημιτελικά (1-2 εκτός, 0-1 εντός), αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μανόλο Χιμένεθ στα μέσα της σεζόν μόνο καλό της έκανε. Στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Σούπερλιγκ έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναμέτρηση στην οποία έγινε εκτεταμένο ροτέισον από τον Ισπανό προπονητή. Στοιχηματικά, θεωρούμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη “δίψα” για την κατάκτηση του τροπαίου, η ψυχολογία του είναι στα ύψη, ενώ παρουσιάστηκε πιο σταθερός από την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της σεζόν και θα τον στηρίξουμε.

Προβάδισμα για Σιντ Τρούιντεν

Συνεχίζουμε με τα πλέι οφ για το Γιουρόπα Λιγκ στο πρωτάθλημα του Βελγίου και τον αγώνα Σιντ Τρούιντεν – Σταντάρ Λιέγης, με την επιλογή μας να είναι ο 1 DNB σε απόδοση 1.87 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισαν σπουδαία νίκη επί της Μπέβερεν (0-1) και βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου τους, στο -3 απ’ την πρωτοπόρο Μαλίν, παραμένοντας πάντα μέσα στη διεκδίκηση της πρωτιάς. Από την άλλη πλευρά, η Σταντάρ Λιέγης έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των εννέα αγώνων σε επίπεδο πρωταθλήματος (0-5-4) και την περασμένη εβδομάδα επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Σεντ Σιλουάζ. Βέβαια, έχει ξεμείνει χωρίς στόχους, ενώ η Σιντ Τρούιντεν θα τα δώσει όλα για να τερματίσει στην 1η θέση. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και θα αποτελέσουν την πρότασή μας, παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet.

Δε χάνει η ΟΥΚΑΜ Μούρθια

Μία ακόμη “δυνατή” πρόταση προκύπτει από τη Β’ Ισπανίας και είναι το Χ2 στον αγώνα Νουμάνθια – ΟΥΚΑΜ Μούρθια, σε απόδοση 1.83. Για την παραμονή τους στην κατηγορία μάχονται οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στο +4 από την “επικίνδυνη” ζώνη και τους φιλοξενούμενους στο +3. Η Νουμάνθια έχει πανηγυρίσει μία μόλις νίκη στις 11 τελευταίες αγωνιστικές (1-6-4), ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της αγνοεί το “τρίποντο” (0-3-2) και στα τέσσερα από αυτά δε σκόραρε καν! Από την άλλη πλευρά, η ΟΥΚΑΜ Μούρθια έρχεται από δύο σερί νίκες, απέναντι σε Χιρόνα (1-2) και Τενερίφη (1-0), ενώ παράλληλα μακριά από την έδρα της είναι αποτελεσματική, έχοντας ηττηθεί μία μόλις φορά στις επτά τελευταίες “εξόδους” της (2-5-1). Το μομέντουμ των φιλοξενούμενων είναι θετικό, πιστεύουμε ότι μπορούν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην ασταθή Νουμάνθια.

Προβάδισμα η Σουόνσι

Περνάμε στην Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Σουόνσι – Έβερτον, στον οποίο θα επιλέξουμε το 1 DNB σε απόδοση 2.01. Χαρακτήρα “τελικού” έχει πάρει το σημερινό ματς για τη Σουόνσι, η οποία φιγουράρει εντός της ζώνης του υποβιβασμού, έχοντας δύο πόντους λιγότερους από την 17η Χαλ. Οι “κύκνοι” έχουν πάρει τα… πάνω τους το τελευταίο διάστημα, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική έφυγαν με την ισοπαλία από το “Ολντ Τράφορντ”, κρατώντας στο 1-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη επί της Στόουκ με 2-0. Στον αντίποδα, η Έβερτον, η οποία διεκδικεί την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-3 από την Τσέλσι, ενώ προηγουμένως περιορίστηκε στο 0-0 κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Η Σουόνσι παίζει για τη… ζωή της στη σημερινή αναμέτρηση, ενώ τα “ζαχαρωτά” στα έξι πιο πρόσφατα ματς μακριά από το κοινό τους δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα.

Over από την Τουρκία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα του πρωταθλήματος της Τουρκίας Τόφας Μπούρσα – Γεσιλγκιρεσούν, στον οποίο θα πάμε με το Over 162.5 πόντους, σε απόδοση 1.83. Οι γηπεδούχοι διατηρούν κάποιες μαθηματικές ελπίδες για να μπούνε στην οκτάδα, αν και δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και περιμένουν την ολοκλήρωση της σεζόν. Συγκεκριμένα, για να τερματίσει 8η η Τόφας Μπούρσα, πρέπει να κάνει το 2/2, σήμερα επί της Γεσιλγκιρεσούν και στη Σμύρνη επί της Πινάρ την τελευταία αγωνιστική, αλλά και να υποστεί δύο ήττες η Γκαζιάντεπσπορ, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, καθώς η ομάδα του Δέδα παίζει σήμερα εντός με την Ουσάκ και τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από την Μπουγιουκσεχίρ. Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί το Γκαζιάντεπσπορ – Ουσάκ, υπό φυσιολογικές συνθήκες το Τόφας – Γεσιλγκιρεσούν θεωρείται αδιάφορο βαθμολογικά και είναι πολύ πιθανή η επαλήθευση του Over 162.5, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης