Αθλητισμός

Στοίχημα: Στηρίγματα οι Βέρντερ και Μπλάκμπερν

Σάββατο σήμερα (29/04) και το κουπόνι μας είναι ιδιαίτερα… εκτεταμένο. Δε δυσκολευτήκαμε να καταλήξουμε σε τετράδα ποδοσφαιρικών επιλογών, οι οποίες μας έρχονται από Μπουντεσλίγκα, Τσάμπιονσιπ, Δανία και Α’ Γαλλίας. Φυσικά, δε λείπει και η μπασκετική επιλογή από το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ.

Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των σημερινών μας επιλογών, να σας θυμίσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να μάθετε τα πάντα για online νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η Interwetten.

“On fire” η Βέρντερ

Ξεκινάμε με τον Άσσο της Βέρντερ Βρέμης επί της Χέρτα σε απόδοση 2.00. Σε πολύ καλό “φεγγάρι” βρίσκεται η Βέρντερ, που έρχεται από ένα αήττητο σερί οκτώ νικών και δύο ισοπαλιών σε επίπεδο πρωταθλήματος. Έχει “σκαρφαλώσει” στην 7η θέση του πίνακα και διεκδικεί πλέον με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εύκολα της Ίνγκολσταντ με 4-2. Η Χέρτα, από την πλευρά της, έχει συνδυάσει με νίκες τα 2/3 τελευταία παιχνίδια της, όμως αμφότερες ήρθαν εντός έδρας (2-0 επί Άουγκσμπουργκ, 1-0 επί Βόλφσμπουργκ) και είναι οι μοναδικές της στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (το σερί συμπληρώνεται από τέσσερις ήττες). Κάκιστες οι εκτός έδρας επιδόσεις της, μετρά μόνο ήττες στις οκτώ τελευταίες εξόδους πρωταθλήματος. Ο συνδυασμός δεδομένων μας οδηγεί στη νίκη της Βέρντερ.

Το… θέλει περισσότερο η Μπλάκμπερν

Μετακινούμαστε στην Τσάμπιονσιπ, επιλέγοντας τον Άσσο της Μπλάκμπερν επί της Άστον Βίλα σε απόδοση 2.10. “Τελικός” παραμονής για τα “ρόδα”, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή εντός της “επικίνδυνης ζώνης”, στο -2 από την 21η Μπέρμιγχαμ (γραμμή σωτηρίας). Το ματς διεξάγεται στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής, με την Άστον Βίλα να είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Αήττητη παραμένει η Μπλάκμπερν στην τελευταία τριάδα αγώνων της (1-2-0), μετρά όμως μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος (1-6-3). Η Άστον Βίλα έρχεται από το νικηφόρο 1-0 επί της Μπέρμιγχαμ, το μοναδικό της τρίποντο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-1-2). Ποντάρουμε στο βαθμολογικό κίνητρο των γηπεδούχων.

Τρίποντο για Μίντιλαντ

Η τρίτη σημερινή μας επιλογή είναι ο Άσσος της Μίντιλαντ επί της Νόρτζελαντ σε απόδοση 1.93. Για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ του δανέζικου πρωταθλήματος η αναμέτρηση, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 4η θέση του πίνακα με 42 βαθμούς. Μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι στα πλέι οφ, όμως η μοναδική νίκη ήρθε εντός έδρας (3-1 επί Σοντερίσκε). Στο 2-1-1 το αντίστοιχο σερί για τη Νόρτζελαντ, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Μπρόντμπι με 0-1. Θεωρούμε πιο έμπειρη ομάδα τη Μίντιλαντ και πιστεύουμε ότι… έχει τον τρόπο για να “καθαρίζει” παιχνίδια όπως το σημερινό.

Προβάδισμα η Μπαστιά

Τέταρτη και τελευταία ποδοσφαιρική επιλογή μας είναι ο Άσσος Draw No Bet της Μπαστιά επί της Ρεν σε απόδοση 2.25 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η αναμέτρηση δε θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Μπαστιά, καθώς η ομάδα εκτίει ποινή για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της στην αναμέτρηση με τη Λυών. Στον “πάτο” του πίνακα παρέμεινε η Μπαστιά μετά το ατυχές 2-0 στην έδρα της Μπορντό, τη χωρίζουν τέσσερις βαθμοί από τη ζώνη των πλέι άουτ και πέντε βαθμοί από τη γραμμή σωτηρίας. Η Ρεν, με τη σειρά της, έχει συνδυάσει με ισοπαλίες τα 5/7 τελευταία ματς πρωταθλήματος (1-5-1) και η παρουσία της στην 9η θέση του πίνακα την έχει θέσει πρόωρα εκτός στόχων. Θεωρούμε ότι η Μπαστιά θα καταφέρει να εκμεταλλευθεί τη βαθμολογική αδιαφορία των αντιπάλων της.

Χαμηλό σκορ στο “Nick Galis Hall”

Ολοκληρώνουμε τη σημερινή στοιχηματική μας “βόλτα” με την μπασκετική μας επιλογή, που είναι το Under 143.5 πόντοι στο ντέρμπι “αιωνίων” της Θεσσαλονίκης, σε απόδοση 1.91. Πρώτη αναμέτρηση μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ για τη β’ φάση των πλέι οφ, οι “κίτρινοι” έχουν το πλεονέκτημα έδρας και η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες. Ο Άρης τερμάτισε στην 4η θέση της κανονικής περιόδου και απέφυγε την α’ φάση, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε 5ος και χρειάστηκε να μπει πιο νωρίς στα πλέι οφ, παίρνοντας την πρόκριση επί του Λαυρίου με δύο νίκες (82-65, 68-78). Αμφότερα τα φετινά ματς μεταξύ των δύο “αιωνίων” για την κανονική περίοδο χαρακτηρίστηκαν από την άσχημη ποιότητα και το χαμηλό σκορ. Νικητής ο ΠΑΟΚ και στις δύο περιπτώσεις (62-66 στο “Nick Galis Hall”, 62-58 στην Πυλαία). Δεν πιστεύουμε ότι η σημερινή αναμέτρηση θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά κι έτσι προτιμούμε να πάμε με το Under 143.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης