Αθλητισμός

Στοίχημα: Στηρίγματα σε Νορβηγία

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου υπάρχουναναμετρήσεις για πολλά πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και διοργανώσεων της Λατινικής Αμερικής. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr πέρα από το στοίχημα, μπορείτε να ενημερώνεστε και για τα νόμιμα καζίνο στην Ελλάδα.

Παίρνει αποτέλεσμα η Αάλεσουντ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Βίκινγκ – Αάλεσουντ, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.05. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α’ Νορβηγίας. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με εντελώς διαφορετικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους, καθώς οι μεν γηπεδούχοι είναι απογοητευτικοί και δίκαια βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 4 πόντους σε 8 ματς (1-1-6), την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι μετρούν 11 πόντους (3-2-3). Μόλις μια φορά ηττήθηκε η Αάλεσουντ στις τελευταίες 6 αγωνιστικές (3-2-1), ήταν την περασμένη Παρασκευή εντός έδρας κόντρα στη Βαλερένγκα (0-1), σήμερα μπορεί να βγάλει αντίδραση κόντρα στη Βίκινγκ. Από δύο σερί ήττες έρχονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μάλιστα δε σκόραραν, σήμερα θεωρούμε απίθανο να κερδίσουν.

Άσσος για Σταρτ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σταρτ – Σάντνες, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β’ Νορβηγίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που τα πηγαίνουν περίφημα μέχρι στιγμής. Η Σταρτ έρχεται από δύο σερί νίκες και μετράει ρεκόρ 5-1-1, διαθέτει την κορυφαία επίθεση των πρώτων 7 αγώνων με 19 γκολ ενεργητικό, κέρδισε τα δύο τελευταία εντός έδρας ματς με επιμέρους σκορ 7-1! Απ’ την άλλη, η Σάντνες μετράει επίσης ρεκόρ 5-1-1, έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες με επιμέρους σκορ 8-2 και γενικά δείχνει ότι έχει βρει τα πατήματα της μετά τη «μουδιασμένη» αρχή. Αμφότερες οι ομάδες «βλέπουν» κορυφή αν κερδίσουν, θα δώσουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους, που εντός έδρας θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Κερδίζει η Μεντεγίν

Πάμε στο Κόπα Λιμπερταδόρες και την αναμέτρηση Μεντεγίν – Έμελεκ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.95. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, η οποία σίγουρα θα αποδειχθεί καθοριστική. Οι Κολομβιανοί καταλαμβάνουν τη 2η θέση του ομίλου με 6 πόντους, έρχονται από δύο διαδοχικές νίκες, σήμερα παίζουν για δύο αποτελέσματα κόντρα στην 3η Έμελεκ του Εκουαδόρ. Οι γηπεδούχοι έχουν γενικά μια ισχυρή έδρα σ’ όλες τις διοργανώσεις, σπάνια μένουν στο «μηδέν», τα ξημερώματα υποδέχονται μια ομάδα που είναι πολύ κακή εκτός έδρας, συνήθως χάνει, έρχεται από 8 ήττες στα τελευταία 9 εκτός έδρας ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες. Πάμε με τον άσσο.

Χαμηλό σκορ στην Ιταλία

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ το μπάσκετ και την αναμέτρηση Ντιναμό Σάσαρι – Τρέντο, όπου επιλέγουμε το Under 147 σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για το τρίτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς των πλέι οφ Ιταλίας, με την Τρέντο να προηγείται 2-0. Επικράτησε δύσκολα 74-68 στο δεύτερο ματς της σειράς, πολύ πιο αγχωτικά συγκριτικά με την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων. Πρόκειται για δύο ομάδες που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα, είχαν τις κορυφαίες άμυνες της ιταλικής λίγκας στην κανονική περίοδο με 73.3 (Τρέντο) και 73.8 (Σάσσαρι) πόντους παθητικό. Τέσσερα ματς φέτος, τέσσερα χαμηλά σκορ, 65-55 και 74-68 για την Τρέντο στα πλέιοφ, 69-66 και 57-66 για τη Σάσσαρι στην κανονική περίοδο. Δεν αλλάζει το μοτίβο, θα πάμε με το Under 147 που προσφέρεται σε απόδοση 1.90 στην Bet365.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης