Αθλητισμός

Στοίχημα: Χαμηλό σκορ στο «Ουέμπλεϊ»

Είμαστε στις αρχές Αυγούστου και οι περισσότερες λίγκες βρίσκονται στον προθάλαμο της αφετηρίας. Έχουμε σέντρα σε Ολλανδία και τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένης της ισχυρής και πάντα αμφίρροπης Τσάμπιονσιπ, ενώ συνεχίζεται η δράση σε Σουηδία και Νορβηγία. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν Πρέμιερ Λιγκ και Α’ Γαλλίας. Σήμερα θα μας απασχολήσει ο τελικός του Κομιούνιτι Σιλντ, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ πρόταση προκύπτει και απ’ την Τσάμπιονσιπ και την αναμέτρηση Μπρίστολ Σίτι – Λιντς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η tipbet. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Ανέτοιμες και ελλιπείς

 Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας απ’ τον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ στο «Ουέμπλεϊ», όπου η Λίβερπουλ κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» έρχονται από μια απίστευτη σεζόν, όπου κατέκτησαν όλους τους εγχώριους τίτλους, όμως απέτυχαν να πραγματοποιήσουν την υπέρβαση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αντιστρόφως ανάλογη η πορεία της Λίβερπουλ, η οποία διεκδίκησε μέχρι τέλους τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ, είχε συγκομιδή πρωταθλητή, όμως δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, η χρονιά της δεν ήταν αποτυχημένη, αφού το βράδυ της 1ης Ιουνίου κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τότεναμ.

 Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι καμία εκ των δύο ομάδων δεν είναι έτοιμη. Αμφότερες είχαν πολλές απουσίες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, κυρίως εξαιτίας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Λίβερπουλ σήμερα δεν υπολογίζει τον κομβικό Μανέ, ενώ ερωτηματικό είναι αν θα χρησιμοποιήσει τους Αλισον, Κεϊτά, Σαλάχ και Φιρμίνο. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Σίτι, που δεν υπολογίζει τους Μαχρέζ, Έντερσον και Φερναντίνιο, ο κόουτς Γκουαρδιόλα επεσήμανε ότι στην ενδεκάδα θα χρησιμοποιηθούν μόνο όσοι ακολούθησαν απ’ την αρχή την προετοιμασία.

 Προβληματική ήταν η εικόνα της Λίβερπουλ στα φιλικά, ειδικά στην ήττα απ’ τη Νάπολι (0-3), καλύτερες ήταν οι εντυπώσεις που άφησε η Σίτι, η οποία διαθέτει περισσότερο «βάθος». Παρότι αμφότερες οι ομάδες έχουν τρομερή ποιότητα, θεωρούμε ότι δεν είναι έτοιμες, έχουν κομβικές απουσίες και δε θα μας κάνει εντύπωση αν κάποια στιγμή συμβιβαστούν με το χαμηλό τέμπο. Επιλέγουμε Under 2.5 σε απόδοση 2.15.

Ξεκίνημα με νίκη η Λιντς

 Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της πρεμιέρας στην Τσάμπιονσιπ, ανάμεσα σε Μπρίστολ Σίτι και Λιντς. Δεν είναι εύκολη η έξοδος για την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα, η οποία πέρυσι έφτασε μια «ανάσα» απ’ την άνοδο στην Πρέμιερ, αλλά στο φινάλε απέτυχε κόντρα στην Άστον Βίλα. Διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και προβάλλει ως ένα απ’ τα φαβορί για τη διεκδίκηση της ανόδου και φέτος, σήμερα ξεκινά τις υποχρεώσεις της από μια έδρα την οποία «άλωσε» στις τελευταίες δύο επισκέψεις της. Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει, επιλέγουμε το καλοπληρωμένο διπλό σε απόδοση 2.30.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης