Αθλητισμός

Στους Ικάρους ο Σωτήρης Γκιουλέκας

Ο Σωτηρης Γκιουλεκας με (απο δεξιά) το μέλος του ΔΣ Κώστα Θάνο, τον αντιπρόεδρο τον Χριστόφορο Βουτσελά και δύο φίλους των Ικάρων

Ο παίκτης με την μαγική ασίστ χάρη στην οποία το τρικαλινό μπάσκετ είχε κάνει για 2η φορά το άλμα στην Α1, επέστρεψε. Οι Ίκαροι Τρικάλων ολοκλήρωσαν με επιτυχία την σειρά επαφών που είχαν με τον Σωτήρη Γκιουλέκα και ο πολύπειρος παίκτης θα ντυθεί στα “κιτρινόμαυρα”.

Με αυτή την μεταγραφή, στην φαρέτρα του Κώστα Σδράκα προστέθηκε ένας παίκτης – πολυτέλεια για την κατηγορία που έχει πολλές παραστάσεις από το επαγγελματικό επίπεδο.

Ιδιαίτερες συστάσεις για την ποιότητα και το ήθος του Σωτήρη δεν χρειάζονται. Ο 39χρονος φόργουορντ ξεκίνησε την καριέρα του στη ΓΣ Λάρισας για να αγωνιστεί στη συνέχεια στην Ολύμπια. Ακολούθησε μια πορεία πέντε χρόνων σε Ιταλία και Γερμανία παίζοντας στις Βίρτους Μπολόνια, Νίρμπεργεν, Ορλαντίνα, Σκαφάτι, Βερόλι και Μπρίντεζι. Επέστρεψε στην Ελλάδα και στα Τρίκαλα BC ενώ φόρεσε τη φανέλα του Κόροιβου, του Φιλίππου Βέροιας, του Ηρακλή, επέστρεψε στον ΓΣ Λάρισας και τελευταία ήταν ο πρωταγωνιστής της περσινής πορείας των Φαρσάλων.

Καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σωτήρη στους Ικάρους έπαιξε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Χριστόφορος Βουτσελάς (αυτοκινητιστής – εισαγωγές εξαγωγές).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης