Αθλητισμός

Στους “8” της Θεσσαλίας ο Ασκληπιός

Στις 8 καλύτερες ομάδες της περιφέρειας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ) προκρίθηκε ο Ασκληπιός. Σε ένα παιχνίδι που έγινε την Κυριακή το βράδυ στο ουδέτερο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Λάρισας, επιβλήθηκε της Νίκης Βόλου με 3-0 σετ.

Στο παιχνίδι ο Ασκληπιός μπήκε δυνατά, ξεκινώντας το πρώτο σετ, μπροστά στο σκορ με 5-0 και 12-4 αντίστοιχα. Συνεχίζοντας στον ίδιο πολύ καλό ρυθμό έκανε το 17-7 ανεβάζοντας την διαφορά σε 21-10 κάνοντας το τελικό 25-12.

Στο δεύτερο σετ η Νίκη Βόλου αντέδρασε. Ο Ασκληπιός αν και αρχικά βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 5-3, 8-6 και 14-12, η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να ισοφαρίσει σε 15-15. Από το σημείο αυτό και μετά ο Ασκληπιός παίζοντας πιο συγκεντρωμένα πήρε πάλι κεφάλι στο σκορ κάνοντας το 23-19 τελειώνοντας το σετ με 25-20.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ του αγώνα, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν κοντά στο σκορ με τον Ασκληπιό να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Το αρχικό 6-4, διαδέχθηκε το 10-9 και 15-12. Ο Ασκληπιός συνέχισε κρατώντας την διαφορά των πόντων με το σκορ να γίνεται 17-13. Εκεί τελείωσε και η αναμέτρηση. Η ομάδα των Κορασίδων του Ασκληπιού παίζοντας πολύ καλά με συγκέντρωση και ουσία στο παιχνίδι τους, έκανε ένα σερί 8-1 και τελείωσαν το σετ με 25-14.

Τα σετ : 1ο 25-12,  2ο 25-20,  3ο 25-14.

Διαιτητές : 1ος Νικόπουλος Γιάννης,  2ος Γρουσόπουλος Κώστας.

Γραμματεία : Υφαντή Πηνελόπη.

Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : (Παναγιάρη Σ.) Γεωργίου Μ.,  Παπαθεοδώρου Ε.,  Γατσά Ε.,  Χύτα Μ.,  Γεωργάκη Ε.,  Βράκα Ρ.(L),  Τσιούκα Γ.,  Βασιλοπούλου Δ.,  Γεωργίου Σ.

 

Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ : (Γαλαζούλας Χ.) Χαλκιά Ν.,  Κονιστή Α.,  Μαργαριτοπούλου Α.,  Μαντζαβίνου Ε.,  Δώσσα Κ.(L),  Ζιώγα Φ.,  Στεργιοπούλου Φ.,  Κλαδάκη Α.,  Βατανίδου Σ.,  Μπέτα Χ.,  Μερκονιάν Ε.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης