Αθλητισμός Ροή

Στο Ευρωπαϊκό Παίδων πέρασε ο Τρικαλινός παλαιστής Ηλίας Ζαϊράκης

Το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό παίδων πήρε ο πρωταθλητής Ελληνορωμαϊκής πάλης Ηλίας Ζαϊράκης. Κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των 55 κιλών στους αγώνες πρόκρισης που έγιναν στο Λουτράκι.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΛΕΝΗΣ ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΗΛΙΑ ΖΑΪΡΑΚΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

 

Ο μαθητής του 3ου Γ.Ε.Λ. Τρικάλων Ηλίας Ζαϊράκης θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης Παίδων, που θα διεξαχθεί στο Σαμόκοφ της Βουλγαρίας στις 14 – 20 Ιουνίου. Ο νεαρός πρωταθλητής μας κατέκτησε την 1η θέση στους Αγώνες Πρόκρισης στο Λουτράκι στην κατηγορία των 55 κιλών και αποτελεί σημαντική διάκριση τόσο για το Σύλλογο Βαρέων Αθλημάτων Τρικάλων (Σ.Β.Α.Τ.), όσο και για την πόλη γενικά.

Οποιαδήποτε διάκριση αφορά σε μαθητή ή μαθήτρια σχολείου της αρμοδιότητας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και  χαρούμενους. Οι μικροί αθλητές μας είναι οι αυριανοί συμμετέχοντες σε παγκόσμιες διοργανώσεις ή στους Ολυμπιακούς Αγώνες εμποτισμένοι με εθνικό φρόνημα και συνείδηση.  Είναι αυτοί που ακολουθούν μια κοπιαστική διαδρομή με προσωπικό αγώνα και ζήλο, με συστηματική δουλειά και απαράμιλλη αφοσίωση, με σοβαρό προγραμματισμό και υψηλό αθλητικό επίπεδο. Όλα τούτα είναι οι αρωγοί της επιτυχίας και το κλειδί για την ευόδωση των στόχων τους. Μόνο παράδειγμα για μίμηση μπορούν να αποτελέσουν για τους υπόλοιπους μαθητές, αλλά και για όλους μας και για το λόγο αυτό τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ο αθλητισμός είναι η επιλογή που μπορεί και πρέπει να αντικαταστήσει άλλες ατραπούς εκτόνωσης της νεολαίας μας.

Εκπροσωπώντας όλη την εκπαιδευτική οικογένεια εύχομαι από καρδιάς επιτυχίες μόνο στο μαθητή μας Ηλία με την πεποίθηση πως η αθλητική του πορεία από δω και μπρος θα είναι μόνο ανοδική.

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΛΕΝΗ – ΜΑΡΙΝΑ ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης