Αθλητισμός

Συμβολικό δώρο του δημάρχου Τρικκαίων για το ταξίδι της Φένιας Τζέλη προς το Τόκιο

Ένα χαμόγελο και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από την τρικαλινή πρωταθλήτρια του Τάε Κβο Ντο, Φένια Τζέλη, κόσμησε το Δημαρχείο Τρικκαίων.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Μαΐου 2021 η πρωταθλήτρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, μετά από πρόσκλησή του.
Ο κ. Παπαστεργίου και διά ζώσης τη συνεχάρη για την επιτυχία της να προκριθεί στους Αγώνες, υπενθυμίζοντας τη σημασία της συνεχούς προσπάθειας, της πίστης σε έναν σκοπό. Με ένα μικρό και συμβολικό δώρο, γεμάτο ευχές για την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και αποτέλεσμα στην ιαπωνική πρωτεύουσα, ο Δήμος Τρικκαίων βρίσκεται στο πλευρό της πρωταθλήτριας και φοιτήτριας στη ΣΕΦΑΑ Τρικάλων.
Σε δήλωσή της, η Φένια Τζέλη εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο, προς τη δημοτική αρχή, προς την αντιδήμαρχο Αθλητισμού Εφη Λεβέντη και «προς τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές για τη συμπαράσταση και τη στήριξη που μου προσφέρουν σε όλον αυτόν τον αγώνα, σε όλη αυτήν την προσπάθεια».

rpt
rpt

Οπως τόνισε και η κ. Λεβέντη, «στηρίζουμε την προσπάθεια της Φένιας, που τιμά τη χώρα και τον Δήμο μας, αλλά και το χωριό καταγωγής της, το Μεγαλοχώρι». Ο δε δάσκαλος του Τάε Κβο Ντο του ΣΟΑΤ – με τα χρώματα του οποίου αγωνίζεται η Φένια Τζέλη – Νίκος Παϊταρίδης, ευχαρίστησε ομοίως τον Δήμαρχο Τρικκαίων και την αντιδήμαρχο, τονίζοντας ότι «πλέον, ξεκινά η προετοιμασία για αυτόν τον δύσκολο αλλά τόσο όμορφο στόχο».
Στη συνάντηση παρέστη και ο βοηθός προπονητή στον ΣΟΑΤ, φοιτητής στη ΣΕΦΑΑ Τρικάλων, Γιώργος Βαργιάμης, γιος του αείμνηστου Βασίλη Βαργιάμη, συνιδρυτή του ΣΟΑΤ. Το όνομά του οποίου, εξάλλου, φέρει το προπονητήριο που κατασκεύασε ο Δήμος Τρικκαίων, ενισχύοντας στην πράξη τον αθλητισμό και δη το Τάε Κβο Ντο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης