Αθλητισμός

Συνένωση Αιόλου-Ικάρων προτείνει ο Παπαγεωργίου

Με αφορμή την ολοκλήρωση του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής ο πρόεδρος του Αιόλου/Γόμφοι Τρικάλων Δημήτρης Παπαγεωργίου έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Αναφέρθηκε στην φετινή πορεία, αλλά κυρίως στο μέλλον των τρικαλινών ομάδων για να επιστρέψουν κάποτε στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ, εκεί όπου για 7 χρόνια υπήρχε τρικαλινή ομάδα στην Α1.

 

Μιλώντας στην «Λέσχη 97,6» ο πρόεδρος της τρικαλινής ομάδας αναφέρθηκε πρώτα στο φετινό πρωτάθλημα. «Είχαμε την αγωνία αν αυτή τη φορά θα ολοκληρωθεί, αφού τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας υπήρξε η ματαίωση. Αυτό ήταν μια πρώτη επιτυχία για όλους. Όσο αφορά το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας είναι επιτυχία η 2η θέση, αν και φτάσαμε μια ανάσα και για πιο ψηλά.

Θέλω να συγχαρώ το προπονητικό τιμ, τους παίκτες, όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν,  όπου θα έλεγαν ότι ξεπέρασαν και τους στόχους. Επίσης και τους φιλάθλους για την στήριξη στην ομάδα».

Για τους αγώνες κατάταξης τόνισε ότι η προσπάθεια θα γίνει και θα περιμένουν τις αποφάσεις της ΕΟΚ.

Ενώ στην συνέχεια της συνέντευξης ο κ. Παπαγεωργίου έδειξε το πώς το τρικαλινό μπάσκετ, σύμφωνα με την άποψη του, μπορεί να φτάσει πάλι ψηλά.

«Εγώ ως φιλοσοφία έχω ότι μόνο η ένωση δυνάμεων γύρω από μια ομάδα μπορεί να οδηγήσει ψηλά εκ νέου το τρικαλινό μπάσκετ. Το είδαμε στην γειτονική Καρδίτσα. Εδώ δεν μπορεί να σταθεί με προοπτικές κάτι το καλό όταν έχουμε δύο ομάδες στην Β’ Εθνική και μια στην Γ’ Εθνική. Είναι αδύνατο να το αντέξουν οι παράγοντες, αλλά και οι χορηγοί που στηρίζουν τις ομάδες. Έτσι θα είναι μια κατάσταση που δεν θα οδηγήσει πουθενά, είναι μονόδρομος η συνεργασία για το καλό μπάσκετ. Θα πρέπει να κοιτάξουμε το άθλημα και όχι ο καθένας τον εαυτό του.  Τόσο χρόνια ως παράγοντας αυτό διδάχτηκα. Νομίζω ότι το μήνυμα έχει σταλεί σε όλους και θα πρέπει να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις. Οι προοπτικές υπάρχουν, αλλά μόνο μέσα από την συνεργασία θα έρθουν οι επιτυχίες».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης