Αθλητισμός

Συνεχίζουν τις επιτυχίες οι νεαροί ποδηλάτες του Ποδηλατικού Συλλόγου Τρικάλων

Νέες ποδηλατικές επιτυχίες για τον Π.Σ. Τρικάλων την περασμένη Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Αυτή τη φορά στον αγώνα «Ανάβαση Ανατολής», που διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Πηνειό. Η εκκίνηση και ο τερματισμός για τις κατηγορίες Παμπαίδων και Μίνι έγινε στην Αγιά Λάρισας, ενώ για τους παίδες και τις μεγαλύτερες κατηγορίες ο τερματισμός στο χωριό Ανατολή.

Τρία μετάλλια και πολύ καλές επιδόσεις από τα παιδιά της ομάδας των Τρικάλων ήταν ο απολογισμός. Τα 2 πρώτα μετάλλια ήρθαν από την κατηγορία Μίνι μεγάλα κορίτσια,  η  Εύα Ντάκου 1η  και Κέλλυ Σούλιου 2η , σ΄ ένα πολύ γρήγορο αγώνα σιρκουί, όπου η Εύα κέρδισε με πολύ άνεση τον αγώνα. Στην κατηγορία Παμπαίδων ο αγώνας ήταν ανάβαση 5km. Ο Σιδέρης Δημήτρης κατέλαβε την 6η θέση, ο Μπαλός Κων/νος 8ος ,  Μάντζιος Δαμιανός 10ος και Ντάκος Αποστόλης 13ος . Στην κατηγορία Παίδων είχαμε ακόμη ένα μετάλλιο με τον Περικλή Λαγό να τερματίζει 3ος , τον Τσατσαρώνη Κων/νο 4ος και τον Κουτσιβέτα Κων/νο 7ος. Τέλος ο Χαρίσης Κωστογλούδης (κατηγορία ανδρών) αγωνίστηκε στην 58η  «Ανάβαση Πάρνηθας» στην Αθήνα και τερμάτισε στην 15η θέση με χρόνο 42’:50’’.

Χορηγοί ομάδας:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019,στον λόφο του προφήτη Ηλία, ο Π.Σ. Τρικάλων διοργανώνει το «ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2019». Επίσης θα διεξαχθεί  λαϊκός αγώνας ορεινής ποδηλασίας, που αφορά παιδιά από Τετάρτη Δημοτικού και παιδιά Γυμνασίου. Η εκκίνηση στις αγωνιστικές κατηγορίες θα δοθεί στις 11π.μ. , ενώ στον λαϊκό αγώνα Δημοτικών, Γυμνασίων η εκκίνηση θα δοθεί στις 15:30’.

Σας περιμένουμε όλους!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης