Αθλητισμός

Τα ΜΕΤΕΩΡΑ πήραν το Κύπελλο της ΕΠΣΤ

Ένα ακόμη κύπελλο πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του ο ΑΣ Μετέωρα. Οι Καλαμπακιώτες με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σκόνδρα επικράτησαν με 4-1 της Πηγής στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΤ σε μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά.
Οι κυπελλούχοι Τρικάλων άνοιξαν το σκορ στο 31΄με μακρινό σουτ του Σκόνδρα (1-0) ενώ στο 68΄ο Κιάκος έγραψε το 2-0. Στο 72΄η Πηγή μείωσε με τον Μαγουλιώτη σε 2-1 ωστόσο 10 λεπτά αργότερα ο Σκόνδρας με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1 και ουσιαστικά “κλείδωσε” την κατάκτηση του κυπέλλου.
Στο 90΄και πάλι ο έμπειρος μέσος του ΑΣ Μετέωρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-1 με το 45ο τρόπαιο του θεσμού να βάφεται στα “κιτρινομπλέ”.
Η αναμέτρηση είχε και την λάμψη του άσου της Εθνικής αλλά και του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια του αδερφού του Θοδωρή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μετέωρα (Γιώργος Τσουκαλίδης): Γεωργίου, Γεωργάκης, Ιωαννίδης (87′ Γρηγορίου), Ζήσης, Φορτούνης, Παπαευθυμίου, Ουζούνογλου (85′ Πολυζόπουλος), Σκόνδρας, Κιάκος, Λίτσιος (89′ Φωτίκας), Μαρούδας (68′ Ιωάννου)

Πηγή (Σπύρος Ευαγγέλου): Παπαδόπουλος, Δασσιός, Τεντολούρης, Ντόσας, Μαγουλιώτης, Κατσάρας (46′ Δημητρίου), Λεγάκης (72′ Αλεξόπουλος), Μπέτσας, Λάππας (65′ Φλωρόπουλος), Ματζώρος (85′ Παπαθανασίου), Ξαγαράς Αθ.

goaltrikala.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης