Αθλητισμός

Την Κυριακή διεξάγεται το 21ος Ποδηλατικός Λαϊκός γύρος Τρικάλων

Ενας μεγάλος κύκλος έκλεισε, ένας νέος ανοίγει. Για πολλά χρόνια οι λάτρεις  του ποδηλάτου είχαν συνδέσει τον Λαϊκό γύρο με την πλατεία  Χατζηπέτρου.

Από φέτος όμως το σκηνικό αλλάζει και η καρδιά των δυο τροχών θα χτυπάει στην Κεντρική πλατεία.

Φυσικά έχει αλλάξει και η διαδρομή με τους συμπολίτες ποδηλάτες να έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν παραστάσεις περνώντας από διαφορετικά μέρη.

Αυτή την  Κυριακή 7  Μαΐου λοιπόν  και ώρα 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί ο «21ος Ποδηλατικός Λαϊκός Γύρος Τρικάλων» που συνδιοργανώνεται από τον ΟΑΚΑ του Δήμου Τρικκαίων, την Περιφερειακή  Ενότητα Τρικάλων, την τοπική εφημερίδα «Πρωινός Λόγος» και τον Ποδηλατικό Σύλλογο «ΠΑΣ Ασκληπιό », στην μνήμη του Βασιλείου Τσαρουχά.

Ο αγώνας έχει σημείο εκκίνησης και τερματισμού πια  όπως  προαναφέραμε  την  Κεντρική Πλατεία.

Οσον αφορά  την   καινούργια διαδρομή που χαράχτηκε είναι η εξής: Β. Τσιτσάνη, Διονυσίου δεξιά, Απ. Ιακωβάκη, Γέφυρα  Γκίκα δεξιά, Φανάρια  Αγίου  Κωνσταντίνου δεξιά, Καποδιστρίου, Παλαιό  Δεσποτικό, Κοραή, Καλαμάτα Δ. αριστερά, Λάκμωνος, Γέφυρα  Τρικκαίογλου  Καλαμπάκας, Φανάρια  Πράσινης  Γωνιάς  αριστερά, Διασταύρωση  Πύργου, Μετεώρων δεξιά, Διασταύρωση Κηπάκι δεξιά, Διασταύρωση  Καλαμπάκας δεξιά, Ηπείρου, Γέφυρα  Τρικκαίογλου, Κόμβος  Μαιευτηρίου δεξιά, Σαράφη, Αγιος  Νικόλαος, Τερματισμός: Κεντρική Πλατεία.

Η συνολική διαδρομή είναι 6.600μ

Όλοι έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στον αγώνα από ηλικίες 8 και πάνω. Δεν λαμβάνουν μέρος στον αγώνα, αθλητικά Ποδηλατικά Σωματεία. Ο αγώνας είναι ανεξαρτήτων ποδηλατών.

Η πρώτη τριάδα Ανδρών και η πρώτη τριάδα Γυναικών θα λάβουνε αναμνηστικές πλακέτες και δίπλωμα. Όλοι οι υπόλοιποι θα λάβουν διπλώματα ανεξαιρέτως θέσεως. Ακόμη, όλοι θα μπούνε στην κλήρωση για ποδήλατα δωρεάν των χορηγών.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να καταθέσουν δηλώσεις συμμετοχής ακόμη και  δύο ώρες  πριν τον αγώνα. Να υπενθυμίσουμε τέλος ότι  η χρήση του κράνους είναι απαραίτητη.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης