Αθλητισμός

Την Κυριακή το Πανελλήνιο Κύπελλο Ανωμάλου Δρόμου στις Σκαμνιές

Με αφορμή την διεξαγωγή του Πανελληνίου Κυπέλλου  Ανωμάλου Δρόμου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο  στις «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» Πηγής του Δήμου Πύλης στις 10..00, την Πέμπτη 17 /11 δόθηκε  κοινή συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημαρχείου Πύλης, μεταξύ των παραγόντων της Οργανωτικής Επιτροπής Αγώνων  της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ -ΘΕΣ/ΛΙΑΣ Παράρτημα Τρικάλων  και των  στελεχών  του Δήμου Πύλης.

 

 

Στην εισήγηση του ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ-ΘΕΣ/ΛΙΑΣ κ. Δημήτριος Χαχάμης, ευχαρίστησε για μία ακόμα φορά τους εκ’ μέρους του ΣΕΓΑΣ το Δήμο Πύλης, την  Περιφέρεια Θεσσαλίας , τον Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Δυτ. Θες/λίας , την ΣΜΥ Τρικάλων, τον Ε.Ε. Σ. (Παράρτημα Τρικάλων), την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και όλους όσους βοήθησαν στην καλλίτερη διεξαγωγή των Αγώνων.

Συνεχίζοντας ο κ. Χαχάμης τόνισε ότι οργανώνουμε αυτούς τους αγώνες όλοι μαζί, για να υποδεχτούμε τους μεγάλους αθλητές από όλη την Ελλάδα, στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανωμάλου Δρόμου ένας νέος θεσμός κίνητρο για τα νέα παιδιά.

Τελειώνοντας ο κ. Χαχάμης επισήμανε ότι θα έλθουν 600 αθλητές και αθλήτριες  από 200 Συλλόγους από όλη την Ελλάδα, αγγίζοντας το Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που θα γίνει τον ερχόμενο Φεβρουάριο και είναι όλα οργανωμένα.

Στην συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ, ευχαρίστησε και τους συναδέλφους του Αντιδημάρχους Καθαριότητας  κ. Σταύρο Κατράνα και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Ζιάκα, για την μεγάλη συμβολή τους στην ετοιμασία του χώρου διεξαγωγής των Αγώνων, ούτως ώστε να είναι άριστος αγωνιστικά, καθώς και τους εργαζόμενους του Δήμου που και αυτοί συνέβαλλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι αγώνες θα έχουν την αναμενόμενη επιτυχία όπως και οι προηγούμενοι και κάλεσε όλο τον κόσμο να έλθει και να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Χαιρετισμό έκανε και ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Ζιάκας ευχόμενος καλή επιτυχία στους αγώνες.

Ακολούθησε η τοποθέτηση του κ. Δημητρίου Σούλα Καθηγητή ΤΕΦΑΑ και Προπονητή του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων ,ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε ότι από τους  παραπάνω αγώνες ,οι τετραμελείς ομάδες αθλητών  που θα πρωτεύσουν στις έξι αγωνιστικές Κατηγορίες που θα προκύψουν με  βάσει την κατάταξη τους και τον τερματισμό του στους αγώνες Κυπέλλου της Κυριακής, θα ενσωματωθούν στην Εθνική Ομάδα της Χώρας για να συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου στο Τορίνο της Ιταλίας.

Χαιρετισμό έκανε και το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Αγώνων κ. Αθανάσιος Μπουλογεώργος.

Παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής κ. Χρήστος Μαυρογιάννης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης