Αθλητισμός

Το “βουνό” του Τρικαλινού μπάσκετ Γιάννης Τσίμας, αναλαμβάνει τη Μήλο

Νέα πρόκληση στην καριέρα του κόουτς Γιάννη Τσίμα, του “βουνού” του Τρικαλινού μπάσκετ που έγραψε ιστορία ως παίκτης και γράφει νέες σελίδες πια ως προπονητής.

 

Η νέα πρόκληση ακούει στο όνομα “Μήλος”, καθώς στο γραφικό νησί των Κυκλάδων φτιάχνουν από την αρχή ομάδα μπάσκετ, τον Παμηλιακό, και αναζητώντας τον κατάλληλο άνθρωπο για να τη στήσει εκ του μηδενός κατέληξαν στην επιλογή Τσίμα, ο οποίος έχει αναλάβει ανάλογες αποστολές στο παρελθόν. Ήδη κατέβηκε στο νησί κατά τη διάρκεια του χειμώνα, συζήτησε με τους διοικούντες για τα πάντα και συμφώνησαν σε ένα πλάνο που θα δώσει προοπτική στην ομάδα, ακόμη και για εθνικές κατηγορίες στο άμεσο μέλλον. Πιάνει αμέσως δουλειά και λέει “ναι” στην πρόκληση. Οι Δαναοί, στους οποίους εργάστηκε τα τελευταία χρόνια καταγράφοντας επιτυχίες εξέδωσαν το παρακάτω ευχαριστήριο:

“Η οικογένεια των Δαναών εύχεται καλή επιτυχία στον κόουτς Γιάννη Τσίμα στο νέο του βήμα στην καριέρα του στην ομάδα της Μήλου ως πρώτος προπονητής. Ο κόουτς αποτέλεσε ένα βασικό κομμάτι για το αντρικό τμήμα μπάσκετ των Δαναών τα τελευταία τέσσερα χρόνια και όχι μόνο αφού πάντα προσέφερε τις γνώσεις του και την πολύτιμη βοήθειά του σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες Η συνεργασία μας ήταν άψογη και φεύγει σαν φίλος από τον σύλλογό μας. Εις το επανιδείν Γιάννη.”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης