Αθλητισμός

“Τρένο” τα Trikala Basket. Φουλάρουν για άνοδο (φώτο)

Νίκησαν τη… Νίκη και αύξησαν την διαφορά από την κορυφή τα Trikala Basket. Ως ιδανική μπορεί να χαρακτηριστεί η έναρξη του 2ου γύρου για τα Trikala Basket.

 

Όχι μόνο για τη νίκη επί της Νίκης Βόλου με 84-77, αλλά μετά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστική του 2ου ομίλου της National League 1 αύξησε την διαφορά στην κορυφή! Οι παίκτες του Χάρη Φόρου την ώρα που κέρδισαν τη Νίκη Βόλου και έκαναν το ρεκόρ σε 10-1, έβλεπαν Αίολο Αγυιάς και Νήαρ Ηστ να γνωρίζουν την ήττα και να πάνε το δικό τους ρεκόρ στο 7-4! Έτσι αυξήθηκε η διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά σίγουρα ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς. Φάνηκε και από το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, όπου η τρικαλινή ομάδα έχτιζε διαφορά, αλλά οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να μειώσουν. Τελικά ήρθε μια σπουδαία νίκη!

Τρίκαλα Basket-Νίκη Βόλου 84-77 Διαιτητές: Κοϊμτζόγλου-Εκίζογλου-Μιχέλη Ευ. Δεκάλεπτα: 30-17, 47-38, 62-55, 84-77 Τρίκαλα Basket (Φόρος Χ.-Φόρος Α.): Βαβάτσικος 21(3), Τσαβές 4, Αναγνωστόπουλος 17,Νέσης 12(2), Παπαναστασίου, Ουάμπα 1, Πρέκας 1, Κολότσιος 14(4), Αργυρούλης, Μπαλόπουλος 14(1). Νίκη Βόλου (Γκουγκουτούδης): Κουτίνας 20(1), Βρέττας 13(1), Κωστούλας 16(2), Γυφτάκης 4(1), Σουκεράς 3(1), Βλαχογιάννης 8, Μπουντούρης, Βερτζάγιας 3, Σαββίδης, Μισαηλίδης 10(2).

Τη νέα φανέλα της ομάδας trikala basket δώρισαν ο πρόεδρος Σκρέτας Κωνσταντίνος και το μέλος και υποστηρικτής της ομάδας Γκέκας Γιώργος στον μεγάλο χορηγό της ομάδας Γρηγορίου Βασίλη (ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Advent Technologies)

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης