Αθλητισμός

Υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ ο Ρεντζιάς. Τι δίνουν τα στοιχήματα

Μέχρι τις 15 Μαρτίου οι εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Οι εκλογές της ΕΟΚ πραγματοποιούνται παραδοσιακά τη χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων. Έτσι η αναβολή των Αγώνων του Τόκιο αλλά και η κρίση της πανδημίας έφεραν αναβολή και στις εκλογές της ΕΟΚ. Οριστική ημερομηνία δεν υπάρχει, όμως μετά την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού τον περασμένο Νοέμβρη, το παράθυρο επεκτάθηκε ως τις 15 Μαρτίου.

Ο ισχυρός άντρας της ΕΟΚ εδώ και πολλές δεκαετίες  Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν μπορεί να είναι εκ νέου υποψήφιος καθώς σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο έχει ξεπεράσει το όριο ηλικίας.

Έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την προεδρία ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο Τάσος Δελημπαλταδάκης και ο Γιάννης Σγούρος.

Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πάτρας, Βαγγέλης Λιόλιος, έχοντας στο σχήμα του δυνατά ονόματα όπως τον Κώστα Τσαρτσαρή, το Δήμο Ντικούδη και τον Νίκο Χατζηβρέττα, εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί (παίζει στο 1.80 σύμφωνα με τις στοιχηματικές).

Ισχυρή είναι η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Φασούλα (παίζει στο 2.30), στο πλευρό του οποίου έχει ταχθεί ο δικός μας Ευθύμης Ρεντζιάς.

Ο βετεράνος Τρικαλινός σέντερ έχει οργώσει όλη την Ελλάδα στο πλευρό του Φασούλα και συνεχίζει και αυτές τις μέρες τις επαφές του. Υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά το «δίδυμο» θα μπορέσει να πάει κόντρα στις προβλέψεις και να κερδίσει, έστω και στα σημεία την ΕΟΚ.

Good news. 1 κρούσμα κορωνοϊού το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα

 

Τι έγινε το 2019 στο Δήμο Τρικκαίων. Τι προβλέπεται για το 2023

 

ΠΡΟΣΟΧΗ. Αποφυγή μετακινήσεων τις επόμενες ώρες στην περιοχή μας

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης