Αθλητισμός Ροή

Φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Φορτούνης;

Ο Κώστας Φορτούνης διανύει πολύ καλή σεζόν, αλλά δεν θεωρείται βασικός κι αναντικατάστατος στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Οι σχέσεις, άλλωστε, των δύο έχουν διαταραχθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν ανοιχτά για παίκτη στη θέση του Έλληνα άσου δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Μάλιστα, η συγκεκριμένη μεταγραφή αναμένεται να είναι αρκετά ηχηρή, κάτι που σίγουρα φανερώνει τις προθέσεις που υπάρχουν για τον Κώστα Φορτούνη ενόψει της νέας σεζόν.

Αν, για παράδειγμα, οι Πειραιώτες καταφέρουν να φέρουν στην Ελλάδα τον Γιουνές Μπελχαντά, ή έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου, είναι πασιφανές ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει τον Έλληνα άσο ως εναλλακτική λύση.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, βέβαια, δεν αποκλείεται να αναγκάσει τον Κώστα Φορτούνη να αναζητήσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο διεθνής μπαλαδόρος έχει φλερτάρει και στο παρελθόν με τη μεγάλη μεταγραφή στο εξωτερικό και πολλοί θεωρούν ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι κομβικό για τον 28χρονο άσο.

Ειδικά από τη στιγμή που βλέπει να έρχεται παίκτης 11άδας για τη θέση του και τον Πέδρο Μαρτίνς να μην τον θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι των βασικών του πλάνων.

Αν, πάντως, θέλαμε να ποντάρουμε πού θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Φορτούνης, το πρωτάθλημα της Τουρκίας ίσως έδινε τη μικρότερη απόδοση…

betcosmos.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης