Αθλητισμός

Χάλκινο μετάλλιο στο βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης η Καζάλα του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Εξαιρετική παρουσία των πρωταθλητών του Α.Σ.Τ  με την εθνική ομάδα στο βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης παίδων-κορασίδων  που διεξήχθη από 01-06 Οκτωβρίου στην πόλη panagyuriste της Βουλγαρία.

Οι πρωταθλητές μας κατέκτησαν, ένα χάλκινο μετάλλιο με την Ευαγγελία Καζάλα στα 57 κιλά, πραγματοποιώντας σπουδαίες  εμφανίσεις.

Τέταρτη θέση με τον Δημήτρη Θάνο στα 85 κιλά, που αν και ήταν δυο χρόνια μικρότερος έναντι των αντιπάλων του, έχασε το χάλκινο μετάλλιο από τον Βούλγαρο αθλητή με λάθη της διαιτησίας.

Τέταρτη θέση με την Βασιλική Κλημενώβ στα 62 κιλά, πραγματοποιώντας φανταστικές εκτελέσεις σε κάθε αγώνα της, δείχνοντας ότι το μέλλον της ανήκει.

Και την Πέμπτη θέση με τον Γρηγόρη Κοντοβουνήσιο στα 110 κιλά, που αγωνίστηκε και προσπάθησε όσο μπορούσε, χωρίς να έχει πραγματοποιήσει ολόκληρη την προετοιμασία και να είναι έτοιμος για ένα καλό αποτέλεσμα στους αγώνες.

Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής του συλλόγου Βασίλης Μότσιος μαζί με τους γονείς των παιδιών, που τους αξίζουν πραγματικά συνχαρητήρια για το μετάλλιο και για τα πολύ καλά πλασαρίσματα που κατέκτησαν.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης