Αθλητισμός

Χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης παίδων, ο Θάνος του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Δημήτρης Θάνος στα 110 κιλά. Ο πρωταθλητής του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης που διεξήχθη στο Βουκουρέστι, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και πολλές ελπίδες για το μέλλον.

Ο πρωταθλητής του Βασίλη Μότσιου ξεκίνησε το πρώτο ματς κερδίζοντας τον Κροάτη Αντόνιο Ραντίσεβιτς με 3-1, θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στον τελικό, εάν δεν έκανε κάποια λάθη στον αγώνα με τον Τούρκο Κεμάλ Γιουσούφ Μπακίρ.

Ο 16 χρόνος πρωταθλητής του ΑΣΤ που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία των παίδων, στον επόμενο αγώνα κέρδισε τον Μολδαβό Έγκορ Τζέκοφ με 11-4, η νίκη αυτή του έδωσε την ευκαιρία να παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο με τον Αζέρο Μαζαίμ Μαρντάνοφ όπου και κέρδισε με 9-2 και πτώση, έτσι κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου χαρίζοντας στην Ελλάδα και την πόλη των Τρικάλων το χάλκινο μετάλλιο.

Επόμενος στόχος είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ρώμη, όπου και ελπίζουμε σε μια ακόμη μεγάλη διάκριση.

Το Δ.Σ του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ εκφράζει τα συνχαρητήρια στον Δημήτρη Θάνο και τον προπονητή του Βασίλειο Μότσιο

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης