Αθλητισμός

Χρήστος Μιχαλάκης: Είμαστε σταθερά αρωγοί στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις

Μία ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση φιλοξένησαν τα Τρίκαλα και ο Νομός, το τριήμερο 26 με 28 Μαΐου 2023. Πρόκειται για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Παμπαίδων – Παγκορασίδων και μίνι Παμπαίδων – μίνι Παγκορασίδων, που διοργανώθηκαν με την συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, του Δήμου Τρικκαίων και του Συλλόγου «Φιλόδοξο Α.Σ. Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Τρικάλων».

 

 

Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, αθλήτριες και αθλητές για ένα τριήμερο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα, αλλά και διεκδικώντας την συλλογική και ατομική διάκριση.

Αναφερόμενος στην διοργάνωση ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης τόνισε πως «για μία ακόμη χρονιά η καρδιά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης χτύπησε στα Τρίκαλα. Τα παιδιά μας, αγόρια και κορίτσια, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, συναγωνίστηκαν, διακρίθηκαν, μέσα σε ένα αθλητικό πνεύμα ευγενούς άμιλλας.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήριά μου σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους, στην Ομοσπονδία Αντισφαίρισης που βλέπει στα Τρίκαλα έναν φίλο του αθλήματος, αλλά και στον τοπικό «Φιλόδοξο Α.Σ.», στον Πρόεδρό του Κώστα Ψωφάκη και στο Διοικητικό Συμβούλιο, για την άρτια διοργάνωση και την προσπάθεια που κάνουν για την ανάδειξη του πινγκ πονγκ στην περιοχή μας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, έχουν επενδύσει μέσα από έργα και δράσεις στην στήριξη του αθλητισμού, στην ανάδειξη όλων των αθλημάτων, βάζοντας τη Θεσσαλία και τα Τρίκαλα, στον χάρτη των μεγάλων αθλητικών αγώνων.

Θα συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα, στηρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι τοπικοί σύλλογοι, αλλά και δημιουργώντας τις αναγκαίες υποδομές, ώστε να μπορέσουν οι αθλήτριες και οι αθλητές μας να αναδείξουν το ταλέντο τους, αλλά και όλοι οι κάτοικοι να έχουν πρόσβαση στην άθληση».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης