Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει νικηφόρα την προετοιμασία

Ο Ολυμπιακός σημείωσε την 5η νίκη του νίκη στη φετινή προετοιμασία νικώντας τον Άρη με 3-0 στο Γεώργιος Καραισκάκης. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πιέστηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο από τους Θεσσαλονικείς αλλά βρήκε δύο γκολ πριν την ανάπαυλα στο 37΄ με τον Καμαρά και στο 42΄ με τον Εμβιλά. Οι Πειραιώτες έχοντας μαξιλαράκι ασφαλείας έριξαν στο ματς και τον Κουντέ ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα ο οποίος μοίρασε μια φανταστική ασσίστ στον Ραντζέλοβιτς για το τελικό 3-0 στο 78’.

 

 

Η κλήρωση του Champions League για το δεύτερο προκριμάτικο γύρω έφερε τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν την Νεφτσί Μπακού. Οι ερυθρόλευκοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί αλλά όπως ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς  θα είναι δύσκολος γύρος αφού  είναι τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.

 

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με την Νεφτσί Μπακού είναι (Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Τσούμιτς, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κουντέ, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βάσλικ, Βρουσάι, Βαλμπουενά)

 

 

Τετάρτη 21/07/2021 στο Γεώργιος Καραισκάκης ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Νεφτσί Μπακού. Ώρα έναρξης 10μ.μ.Ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Μπακού στις 28/07/2021. Ώρα έναρξης 8μ.μ.Ο πρώτος αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι Μega.

Χριστοφόρος Ζαχαρίας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης