Site icon TrikalaVoice

Αποζημίωση ρεκόρ: Έπεσε σε λακκούβα και έγινε εκατομμυριούχος

Απόλυτη δικαίωση έπειτα από δικαστική διαμάχη που κράτησε τέσσερα ολόκληρα χρόνια φαίνεται να βρήκε ένας οδηγός αυτοκινήτου στην Ουαλία της Μ. Βρετανίας.

 

Ο εν λόγω οδηγός που δεν κατονομάζεται από τα ΜΜΕ της χώρας του είχε ατύχημα λόγω λακκούβας που δεν κατάφερε να αποφύγει, ενώ κατά το ατύχημα τραυματίστηκε και ο ίδιος.

Η αποζημίωση που έλαβε ο οδηγός του αυτοκινήτου έφτασε στο 1,27 εκατομμύριο ευρώ (1,1 εκατ. λίρες Αγγλίας) και θεωρείται ως η μεγαλύτερη που έχει δοθεί από το βρετανικό δημόσιο για τέτοιου είδους τροχαίο ατύχημα.

Την αποζημίωση ο οδηγός την έλαβε από την κυβέρνηση της Ουαλίας, η οποία έχει και την ευθύνη για την συντήρηση του βασικού οδικού δικτύου στη συγκεκριμένη χώρα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το ατύχημα που είχε ο οδηγός εξαιτίας της λακκούβας που βρήκε στον δρόμο του έλαβε μέρος το 2018-2019. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία πέντε χρόνια η κυβέρνηση της Ουαλίας έχει αποζημιώσει άλλους 11 οδηγούς για ζημιές στα οχήματά τους από λακκούβα, ενώ δύο ακόμη έχουν αποζημιωθεί και για τραυματισμό.

carandmotor.gr

Exit mobile version