Διεθνή

Βραζιλία: Άνδρας με οκτώ συζύγους… δυσκολεύεται στο κρεβάτι!!!

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά οκτώ συζύγους έχει ένας άντρας στη Βραζιλία. Ο λόγος για τον Arthur O Urso, ο οποίος ήταν αρχικά παντρεμένος με το μοντέλο Luana Kazaki ωστόσο, μετά παντρεύτηκε με άλλες οκτώ γυναίκες στο Σάο Πάολο, επειδή είναι κατά της μονογαμίας.

 

Δεν τα υπολόγισε όμως καλά και τώρα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να τις ικανοποιήσει όλες σεξουαλικά.

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται δημιούργησε ένα πρόγραμμα σεξ, το όποιο δεν λειτούργησε και αναγκάστηκε να καταφύγει σε άλλες λύσεις.

«Όλες θέλουν να εκπληρώσουν τη σεξουαλικότητά μου με κάθε κόστος», τονίζει και προσθέτει:

«Αρχικά προσπάθησα να κάνω σεξ με ραντεβού. Η τήρηση ενός χρονοδιαγράμματος δημιουργούσε πολλά προβλήματα και μερικές φορές ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω σεξ λόγω του προγράμματος και όχι για ευχαρίστηση. Σε άλλες περιπτώσεις έκανα σεξ με τη μία γυναίκα ενώ σκεφτόμουν την άλλη».

Τελικά, το πρόγραμμα έγινε πολύ «φορτωμένο» και ο Urso επέστρεψε σε μια πιο αυθόρμητη ρύθμιση, η οποία βελτίωσε την ερωτική του ζωή.

«Δεν μου φαινόταν σωστό, οπότε το ξεφορτωθήκαμε και τώρα το σεξ ρέει φυσιολογικά. Είναι πολύ διασκεδαστικό, ευχάριστο και μοναδικό να τα βιώνουμε όλα συλλογικά», τονίζει ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολυγαμία στη Βραζιλία είναι παράνομη στη Βραζιλία. Μάλιστα, η πρώτη του σύζυγος τον χώρισε γιατί δεν ήθελε να τον μοιράζεται.

Έτσι, από εννέα γυναίκες πλέον έχει οκτώ.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης