Διεθνή

Βρετανία: Τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν μετά την αιματηρή έκρηξη αυτοκινήτου στο Λίβερπουλ

Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Βρετανίας συνέλαβαν τρεις υπόπτους έπειτα από την έκρηξη που σημειώθηκε σε αυτοκίνητο έξω από το Γυναικολογικό Νοσοκομείο στο Λίβερπουλ, η οποία προκάλεσε τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό ενός άλλου.

Τρεις άνδρες -ηλικίας 29, 26 και 21 ετών- προσήχθησαν στην περιοχή Κένσινγκτον της πόλης και συνελήφθησαν βάσει του Νόμου περί Τρομοκρατίας, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, επισημαίνοντας ότι της έρευνας ηγείται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άνδρας επιβάτης του αυτοκινήτου κηρύχθηκε νεκρός επί τόπου, ενώ ο οδηγός, άνδρας επίσης, τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση. Η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, Πρίτι Πατέλ, ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter ότι ενημερώνεται συνεχώς για το συμβάν και οι Αρχές «εργάζονται σκληρά για να διαπιστώσουν τι συνέβη».

Η αστυνομία θεωρεί πως το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο συμβάν ήταν ένα ταξί που σταμάτησε στο νοσοκομείο λίγο πριν σημειωθεί η έκρηξη.

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης