Διεθνή

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τα… πατατάκια: Έρχονται τα one hand chips και είναι πόσιμα!

Ιαπωνική εταιρία έφτιαξε το σνακ που…. περίμενε η ανθρωπότητα. Η Koike-ya δημιούργησε ένα καινούριο σνακ που μας επιτρέπει να φάμε ένα σακουλάκι πατατάκια χωρίς να λερώσουμε τα χέρια μας.

Οι Ιάπωνες βάφτισαν το καινούργιο προϊόν «One HandChips»: τα πατατάκια στο σακουλάκι έχουν θρυμματιστεί εκ των προτέρων, έτσι ώστε να μπορούμε να χύσουμε όλο το περιεχόμενο στο ανοιχτό στόμα μας αντί να χώνουμε τα δάχτυλά μας μέσα στο σακουλάκι. Λακωνικός, αλλά ουσιαστικός, ένας πελάτης περιέγραψε την εμπειρία ως «μπορώ απλά να το πάρω και να το “κατεβάσω”».

Πάντως, η ιδέα των «πόσιμων» τσιπς έχει διχάσει τον κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Πόσιμα τσιπς; Αυτά είναι τα νέα για τα οποία βρίσκομαι εδώ» τουίταρε μια χρήσης, ενώ άλλη έκανε λόγο για ευφυή ιδέα.

«Genius. Πόσιμα τσιπς: τα προϊόντα που προφυλάσσουν το κινητό σου από τη λίγδα». «Η ανθρωπότητα τέλειωσε» ήταν ακόμη ένα ενδεικτικό tweet.

Είναι γεγονός ότι ο Στιβ Τζομπς δεν μπόρεσε να λύσει το δίλημμα «πώς μπορεί κανείς να σκρολάρει στο Instagram και να απολαμβάνει ένα σακουλάκι πατατάκια χωρίς το κινητό του να γίνεται μες στη λίγδα». Οι Ιάπωνες της Koike-ya δεν πτοήθηκαν. Προτείνουν λύση.

cnn.gr

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης