Διεθνή

Οι κλέφτες των τροχών «χτύπησαν» ξανά -Ολοκαίνουργια αυτοκίνητα έμειναν χωρίς ζάντες

Δεν έχουν τέλος οι κλοπές τροχών αυτοκίνητων, με τις συμμορίες να βάζουν στο στόχαστρο ακόμα και τα ΙΧ που βρίσκονται έξω από αντιπροσωπείες. Σε κατάσταση σοκ έχουν περιέλθει τους τελευταίους μήνες δεκάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στη χώρα μας, οι οποίοι αντίκρισαν τα πολύτιμά τετράτροχα περουσιακά τους στοιχεία να έχουν «ρημαχθεί» από συμμορίες.

 

Πρόκειται για το φαινόμενο της αφαίρεσης πολύτιμων εξαρτημάτων από τα αυτοκίνητα, το οποίο δεν σημειώνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης.

Δεν έχουν τέλος οι κλοπές τροχών αυτοκίνητων, με τις συμμορίες να βάζουν στο στόχαστρο ακόμα και τα ΙΧ που βρίσκονται έξω από αντιπροσωπείες.

Σε κατάσταση σοκ έχουν περιέλθει τους τελευταίους μήνες δεκάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στη χώρα μας, οι οποίοι αντίκρισαν τα πολύτιμά τετράτροχα περουσιακά τους στοιχεία να έχουν «ρημαχθεί» από συμμορίες.

Πρόκειται για το φαινόμενο της αφαίρεσης πολύτιμων εξαρτημάτων από τα αυτοκίνητα, το οποίο δεν σημειώνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης.

Παράλληλα, ο αδέξιος τρόπος με τον οποίο έγινε η αφαίρεση των ελαστικών, συνετέλεσε στην πρόκληση και άλλων ζημιών στα αμαξώματα των γερμανικών οικογενειακών μοντέλων.

Αμέσως μετά την κλοπή των ελαστικών, οι αστυνομικές αρχές εκκίνησαν έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν και τα τρία μέλη της συμμορίας, προχωρώντας στη σύλληψή τους. Παράλληλα, βρέθηκαν πολλοί από τους τροχούς που είχαν κλαπεί από τα Astra.

Σημειώνεται ότι οι ζημιές που προκλήθηκαν στα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των αφαιρεθέντων τροχών, ανήλθαν σε 60.000 ζλότι Πολωνίας, δηλαδή 12.750 ευρώ με βάση τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες.

carandmotor.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης