Διεθνή

Ο τυφώνας Σάλι ξέβρασε μέχρι και… αλιγάτορα σε δρόμο της Αλαμπάμα

Καθώς ο τυφώνας Σάλι συνεχίζει να σαρώνει τον Κόλπο του Μεξικού, πλήττοντας με σφοδρότητα τις πολιτείες της Φλόριντα και της Αλαμπάμα, το σκηνικό σε διάφορες περιοχές του αμερικανικού Νότου θυμίζει… ταινία καταστροφής.

Σαν να μην έφθαναν οι διακοπές ρεύματος σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε Αλαμπάμα και Φλόριντα και οι καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές και οι σφοδροί άνεμοι του τυφώνα, σε ορισμένες περιπτώσεις οι δοκιμαζόμενοι κάτοικοι βλέπουν έξω από τις πόρτες τους εικόνες βγαλμένες από την… Αποκάλυψη.

Ενδεικτικά, μία κάτοικος της παραθαλάσσιας πόλης Γκαλφ Σορς, στην Αλαμπάμα, κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της έναν αλιγάτορα μήκους τρεισήμισι μέτρων ακριβώς έξω από το παράθυρο της, ο οποίος πρέπει να ξεβράστηκε στην περιοχή μετά την άκρως επιθετική άφιξη του τυφώνα στην πολιτεία. Φαίνεται πως οι πλημμύρες, οι σφοδρές βροχοπτώσεις και οι θυελλώδεις άνεμοι δεν είναι πλέον οι μοναδικοί λόγοι που οι κάτοικοι των νότιων πολιτειών πρέπει να φυλάγονται με περίσσεια σχολαστικότητα, μέχρι ο τυφώνας να πάψει ολοκληρωτικά να τους χτυπάει την πόρτα…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης