Διεθνή

Σοκ στο ποδόσφαιρο από τη σύλληψη του Σέρχιο Κόκε

Η ισπανική αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη 20 ατόμων για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, μεταξύ αυτών και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε.

Μάλιστα, ο Ισπανός πρώην άσος του Άρη και της Βέροιας, θεωρείται πως αποτελούσε ηγετικό μέλος της οργάνωσης και για τον σκοπό αυτό, η αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε στις περιφέρειες Μάλαγα, Γρανάδα και Σεβίλλη, έφερε την κωδική ονομασία Maskoke.

Συνολικά, η αστυνομία πραγματοποίησε 11 επιδρομές σε σπίτια και άλλους χώρους για να ολοκληρώσει την επιχείρησή της.

Δείτε το βίντεο από την επιχείρηση σύλληψης του Σέρχιο Κόκε, το πρωί της Τρίτης.

Το χρονικό της σύλληψης του Ισπανού

Η ισπανική αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη 20 ατόμων για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, μεταξύ αυτών και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε!

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Κόκε είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών και συνελήφθη, στην οποία συμμετείχε και ο αδερφός του, που επίσης συνελήφθη!

Σημειώνουν επίσης ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη έχει ηγετική θέση στο συγκεκριμένο κύκλωμα, γι’ αυτόν τον λόγο η επιχείρηση ονομάστηκε Maskoke.

Η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση ενός τόνου χασίς αλλά και όπλων. Τονίζουν ότι πρόκειται για γιγαντιαία έρευνα της Αστυνομίας η οποία προχώρησε σε συλλήψεις σε Σεβίλλη, Μάλαγα και Γρανάδα.

«Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη σε μια επιχείρηση της Αστυνομίας όπου βρέθηκε ένας τόνος χασίς και όπλα. Στην επιχείρηση της Αστυνομίας συμμετέχουν 150 αστυνομικοί» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Η σύλληψη του Κόκε έγινε σήμερα το πρωί στο σπίτι του στην Εστεπόνα.  Στο παρελθόν ο Κόκε έχει αγωνιστεί στη Μάλαγα, τη Μαρσέιγ, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τους Χιούστο Νταϊνάμο και την Μπλούμινγκ στη Βολιβία. Έγραψε ιστορία στη Superleague με τη φανέλα, αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Άρη Θεσσαλονίκης.

protothema.gr

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης