Διεθνή

Σταματάει όλες τις πτήσεις της από σήμερα η EASY JET

Την καθήλωση ολόκληρου του αεροπορικού της στόλου ανακοίνωση σήμερα η EasyJet, επικαλούμενη τα νέα δεδομένα που έχει φέρει στις μετακινήσεις ο κορωνοϊός και τα σχετικά μέτρα που έχουν επιβάλλει πολλές κυβερνήσεις.

Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση λόγω των «πρωτοφανών ταξιδιωτικών περιορισμών» στους οποίους έχουν προβεί οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο εξαιτίας της πανδημίας.

Παρότι είχε ήδη σταματήσει τις περισσότερες πτήσεις της, η Easy Jet πραγματοποιούσε ακόμη ορισμένες, με σκοπό τον επαναπατρισμό Βρετανών που είχαν καθηλωθεί στο εξωτερικό. Με τη σημερινή ανακοίνωση της όμως στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, η βρετανική αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι την Κυριακή έλαβε χώρα και η τελευταία πτήση επαναπατρισμού, με το αεροπορικό προσωπικό της να λαμβάνει δίμηνη άδεια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 650 πτήσεις επαναπατρισμού, με τις οποίες επέστρεψαν στη Βρετανία περισσότεροι από 450.000 επιβάτες.

Τέλος, η βρετανική αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμα πότε θα ξεκινήσουν εκ νέου οι πτήσεις των αεροσκαφών της.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης