Διεθνή

Τα ζώδια που έχει φάει το περισσότερο “κέρατο”. Τι λένε οι στατιστικές

Ναι, είναι όπως το διάβασες! Στατιστικά, το έχει η τύχη των παρακάτω ζωδίων να πέφτουν σε άπιστους συντρόφους. Ενδεχομένως βέβαια οι περισσότεροι να έχουν βιώσει την πικρή εμπειρία του… κέρατου, έστω και μια φορά, αλλά σε αυτά έχει γίνει πάνω από δύο.

 

Μήπως οι επιλογές τους είναι βιαστικές ή κάνουν κάτι λάθος στη σχέση; Σίγουρα δεν υπάρχει δικαιολογία, όποιος κι να είναι ο λόγος, όμως αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά που κερατώνονται, εμείς υποθέτουμε τι μπορεί να φταίει και σου το λέμε για να το έχεις υπόψη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λόγω του έντονου συναισθηματισμού, των συχνών μεταβολών της διάθεσής του και της επιφυλακτικότητας-εσωστρέφειας, ένας Καρκίνος -χωρίς φυσικά να το θέλει- μπορεί να σπρώξει στην απιστία τον/ην σύντροφό του. Το σημαντικότερο όμως λάθος, που ενδεχομένως να κάνει, είναι η υπερπροστασία. Συνηθίζει να αφήνει λίγο περιθώριο στο ταίρι του, στην αρχή της σχέσης, για να ασχολείται με τα ενδιαφέροντά του ή να βρίσκεται με τους φίλους του, σιγά-σιγά όμως προσκολλάται πάνω του, σε σημείο δυσφορίας, αφού αν δεν είναι μαζί 24 ώρες το 24ωρο, αισθάνεται χάλια, μόνος ή εγκαταλελειμμένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι πολύ μεθοδική και λογική, συχνά όμως παγιδεύεται στις λεπτομέρειες και στα πρακτικά ζητήματα της σχέσης, παραμελώντας το συναισθηματικό της κομμάτι. Το να προγραμματίζει τις δουλειές, τις αγορές ή τις κοινές διακοπές ναι μεν είναι σημαντικό, όχι όμως τόσο, όσο μια αγκαλιά, ένα χάδι ή μια καλή κουβέντα. Επίσης, κατά καιρούς, εξ αιτίας της τελειομανίας της, διακατέχεται από διάφορες ανασφάλειες και δυσκολεύεται να αποδεχτεί ότι είναι όμορφη ή άξια αγάπης. Επειδή, μάλιστα, επιμένει να τις απαριθμεί στο ταίρι της, δε θέλει και πολύ αυτό να αρχίσει να κοιτάζει αλλού για κάποιο άλλο πρόσωπο πιο χαλαρό και σίγουρο για τον εαυτό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος ως γνωστόν ότι δεν είναι και ο πιο θερμός συναισθηματικά άνθρωπος. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι είναι κακός, απλά, όλα περνούν από το κεφάλι του και βγάζει μια ψυχρότητα σαν άμυνα, προκειμένου να μη δεθεί πολύ με ένα άλλο πρόσωπο. Αρκετές είναι οι περιπτώσεις που έχει κατηγορηθεί ως κρύος και αδιάφορος ή ότι δε νοιάζεται για τα προβλήματα ή τις ανάγκες του/ης εκάστοτε συντρόφου του. Δεδομένου ότι πιο πολύ ασχολείται με τα κοινωνικά ζητήματα ή θέματα φίλων του, το ταίρι του αισθάνεται τις περισσότερες φορές ότι «μένει απέξω». Τότε είναι που θα αρχίσει να αναζητά αλλού προσοχή και αγάπη.

via astrology.gr

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης