Διεθνή Ροή

Χρονοταξιδιώτης από το 6491 «αποκαλύπτει»: Υπάρχουν πλάσματα ανώτερα του ανθρώπου

Ένας ταξιδιώτης του χρόνου, εν ονόματι Τζέιμς Όλιβερ, ο οποίος ισχυρίζεται πως «κόλλησε» στο 2018 όταν χάλασε η μηχανή του χρόνου του, προσπαθεί να δώσει απάντηση στις ερώτημα αν υπάρχει ζωή πέρα από το Γη.

Συγκεκριμένα, ο Όλιβερ δήλωσε ότι υπάρχουν «αμέτρητες» μορφές ειδών πιο εξελιγμένα από τους ανθρώπους, σε πλανήτες γύρω από τον κόσμο. Ερωτηθείς εάν υπάρχουν άλλες μορφές ζωής, είπε: «Ναι, αμέτρητες» και συνέχισε: «Εντάξει όχι και αμέτρητες, αλλά πολλές».

Βέβαια, συνέχισε λέγοντας: «Το ανώτερες είναι θέμα οπτικής. Η γάτα σου για παράδειγμα πιστεύει ότι είναι ότι πιο έξυπνο υπάρχει».

Όσον αφορά τη ζωή σε άλλου πλανήτες είπε: «Υπάρχουν και άλλα είδη και ορισμένα άτομα που είναι απίστευτα προικισμένα και πολύ έξυπνα».

όσον αφορά τη μετοίκηση του σε άλλους πλανήτες, δήλωσε πως η ανθρωπότητα στο μέλλον θα ανακαλύψει πολλούς απομακρυσμένους γαλαξίες και μάλιστα θα αποικίσει πολλούς πλανήτες.

«Βρίσκουμε καθημερινά νέους γαλαξίες και νέους πλανήτες. Το μεγαλύτερο μέρος τους είναι απλά τίποτα».

https://www.youtube.com/watch?v=-nbb4EuMWB0

Ωστόσο, σε μια περίεργη προειδοποίηση, αποκαλύπτει όλα αυτά δεν έχουν έρθει χωρίς κόστος ότι, αφού μεταξύ των δια-πλανητικών ειδών έχουν ξεσπάσει πόλεμοι.

Βέβαια, για να μην ανησυχούμε για το μέλλον της ανθρωπότητας μας διαβεβαίωσε ότι οι συγκρούσεις έχουν επιλυθεί από ένα δια-πλανητικό κυβερνητικό όργανο γνωστό ως «Ομοσπονδία».

«Η Ομοσπονδία είναι εκεί ως ένα σκάφος διατήρησης της ειρήνης για να εξασφαλίσει ότι και οι δύο πλευρές θα πάρουν αυτό που χρειάζονται ο ένας από τον άλλο και θα εξασφαλίσουν μια ειρηνική μετάβαση ή ειρηνικές διαπραγματεύσεις».

Σε περίπτωση που είστε σκεπτικοί, να σας ενημερώσουμε ότι οι απαντήσεις του «επαληθεύτηκαν» από μια «μηχανή ανιχνευτή ψεύδους», ο οποίος επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης