Ελλάδα

Άγριο επεισόδιο σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης: “Σε ποιον κάνεις μαγκιές;”

Οπαδικά κίνητρα πίσω από τη συμπλοκή που σημειώθηκε περίπου στις 20.00 το βράδυ της Τρίτης (18/4) σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξετάζουν οι αρχές.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με το voria.gr 7 οπαδοί ομάδας της Θεσσαλονίκης πήγαν σε καφετέρια στο εμπορικό κέντρο “Πλατεία”, όπου συχνάζουν οπαδοί αντίπαλης ομάδας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, δύο εκ των ατόμων αυτών έμειναν πιο πίσω, για να κρατήσουν τσίλιες, και οι υπόλοιποι κατευθύνθηκαν προς έναν 31χρονο που ήταν εντός της καφετέριας, ο οποίος φέρεται να είναι οπαδός αντίπαλης ομάδας, γνωστός στις αρχές για την εμπλοκή του στο παρελθόν σε άλλα οπαδικά επεισόδια.

Τα άτομα ήρθαν σε διαπληκτισμό με τον άνδρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 31χρονος εξήλθε του καταστήματος κρατώντας μαχαίρι και τότε οι οπαδοί με καρέκλες στα χέρια, τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν πεζή περιπολία επενέβησαν για να λήξει το επεισόδιο. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα που είχε το μαχαίρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για παράβαση του νόμου περί όπλου.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του ατόμου.

Στο video ακούγονται διάλογοι από τη συμπλοκή:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης