Ελλάδα

” Άει Βασίλης ” στη Θάλασσα;

Aλήθεια συνέβη αυτό; Το είδε μάλιστα τόσο κόσμος και αρχικά δεν πίστευε στα μάτια του… αφού τα έτριψαν καλά είδαν τον Άει Βασίλη να πλατσουρίζει στα βαθιά νερά της Θάλασσας στη Βάρκιζα της Αθήνας.
Ο ηλικιωμένος  με μακρυά  άσπρα μαλλιά και γένεια  μετά δυσκολίας κατάφερε  να αναρριχηθεί σε κάτι κοφτερά βράχια. Τα  αγριεμένα κύματα  λυσσομανούσαν χτυπώντας το γέρικο μα γραμμωμένο σωματότυπο οφείλουμε να πούμε  και δυσχέραιναν την όλη του προσπάθεια!!! Αυτός όμως κάπου εκεί πρέπει να  έχασε και τον κλασικό κόκκινο σκούφο που φορά πάντα και ήταν τσίτα στα νεύρα μιας και ήταν χειροποίητος αγαπημένο δώρο από την Άει Βασίλινα!!!

 

Έτσι αντί  να πει τις καθιερωμένες ευχές που ακούγονται ως είθισται από τον μπαμπάτζικο συνάδερφο της  Λαπωνίας, ο δικό μας Τρικαλινής καταγωγής μάλιστα  κατέβαζε ” σατιρικά καντήλια”! Περισσότερο φαινόταν σαν να είχε χάσει τα λογικά του! Μονολογούσε για πράγματα της όλης κατάστασης  στην οποία έχει περιέλθει τόσο ο πλανήτης μας αλλά κυρίως για  τα κοινωνικά δρώμενα της φτωχοποίησης και διαφθοράς στην Ελλάδα!
Μέχρι και ειδική “μνεία” έκανε στα Γαλλικά της Σορβόννης  του έγκριτου δικηγόρου κ. Δημητρακόπουλου που ίσως αναρωτιούνται πολλοί χρήστες στο twiter να χαντάκωσαν την “αθώα” κατά τα άλλα Ευρωβουλευτίνα μας  Εύα Καϊλή εις τα Δικαστήρια των Βρυξελλών!!!
Μα τι “Άει Βασίλης” είναι αυτός;Τρικαλινός; Δείτε το βίντεο, χαμογελάστε για το 2023 και τα συμπεράσματα δικά σας!!!  Καλή χρονιά!

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης