Ελλάδα

Άμεση Επαναφορά μετά τις διακοπές!

Το καλοκαίρι μας αποχαιρέτησε και μαζί με το χρυσαφένιο μαύρισμα μας χάρισε και μερικά περιττά κιλά από τις ανέμελες ημέρες των διακοπών. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με την επιστροφή στο γραφείο, η καθιστική ζωή έρχεται να μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας.

Δεν υπάρχει λόγος για απογοήτευση αφού η λύση ενάντιο σε τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα υπόσχεται άμεση επαναφορά στην καλλίγραμμη σιλουέτα σας! Ο λόγος για την επαναστατική μέθοδο Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo που εγγυάται να μας απαλλάξει από το επίμονο τοπικό πάχος, άμεσα, ανώδυνα και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Η Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος μας εξηγεί πως η σύγχρονη Αισθητική Δερματολογία και Πλαστική Χειρουργική διαθέτουν το πιο αποτελεσματικό όπλο ενάντια στα αντιαισθητικά «ψωμάκια» και την όψη φλοιού πορτοκαλιού, χωρίς τομές και πόνο.

«Συμβαδίζοντας με τη νέα τάση της Αισθητικής Ιατρικής για αναίμακτες επεμβατικές θεραπείες, η μέθοδος Λιπογλυπτικής με Laser Smartlipo επιτυγχάνει άμεση λιπόλυση και σύσφιγξη χωρίς την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο που ενέχουν αντίστοιχες επεμβατικές μέθοδοι – αφού πραγματοποιείται με ασφάλεια στο χώρο του Ιατρείου, με χρήση τοπικής αναισθησίας.

Η καινοτομία της στηρίζεται στο υπερσύγχρονο Laser Smartlipo που εισέρχεται, μέσω μιας εξαιρετικά μικρής οπής, στον υποδόριο ιστό της περιοχής όπου εντοπίζεται το συσσωρευμένο λίπος και λιώνει τα λιποκύτταρα, χωρίς να τραυματίσει τους γύρω ιστούς. Ταυτόχρονα η θερμική ενέργεια του Laser Smartlipo διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις λίπους, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και εξασφαλίζοντας ταυτόχρονη σύσφιγξη και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Στο τελικό στάδιο, το υγροποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μια λεπτής και ατραυματικής κάνουλας.

Συνήθως μια συνεδρία διάρκειας μόλις 1-2 ωρών, είναι αρκετή για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα – ανάλογα πάντα με τις ανάγκες και την έκταση της προβληματικής περιοχής  – ενώ, εφόσον δεν υπάρχουν τομές και ράμματα, δίνεται η δυνατότητα στον ασθενή να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.»

Μπορούμε, λοιπόν, να ξεχάσουμε το επίμονο πάχος που αντιστέκεται σθεναρά στην υγιεινή διατροφή και άσκηση και συσσωρεύεται σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, ψωμάκια, μπράτσα, γάμπες και γόνατα, μια για πάντα, ανώδυνα και αναίμακτα!

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος
Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο  info@cosmeticdermamedicine.gr και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές μας σε:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Περιστέρι: 210 5715501

Πειραιά: 210 4100601

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδο: 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303

Λεμεσό: +357 25251040

 

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης