Ελλάδα

Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο από γραφείο του Ζορπίδη – Τι λέει ο ίδιος

Διάρρηξη με… βαριοπούλα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο ταξιδιωτικό γραφείο του Μιχάλη Ζορπίδη στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αγνώστους να “μπουκάρουν” στο γραφείο και να γίνονται “καπνός” με το χρηματοκιβώτιο!

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Ειδικότερα, άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία με βαριοπούλα και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο από το τουριστικό γραφείο.

Ο Μιχάλης Ζορπίδης μίλησε στο Thesstoday για το συγκεκριμένο περιστατικό:

“Η επίθεση είχε στόχο τα χρήματα που περιείχε το χρηματοκιβώτιο. Έσπασαν την τζαμαρία και πήγαν κατευθείαν εκεί, χωρίς να ψάξουν κάτι άλλο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στο συρτάρι του γραφείου υπήρχαν κάποια ακόμα χρήματα που είχε αφήσει η υπάλληλος και δεν κοίταξαν καν εκεί. Έδρασαν γρήγορα”, είπε ο κ. Ζορπίδης.

Επιπλέον συμπλήρωσε πως στο κατάστημα δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, ωστόσο, όπως είπε “το πιο πιθανό είναι από τα διπλανά καταστήματα, να έχει καταγραφεί η διάρρηξη”.

Ο κ. Ζορπίδης, εξέφρασε παράλληλα και την ανησυχία του όσον αφορά την εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη. Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στη Thesstoday.gr “μας τρομάζει πολύ αυτό που έγινε, στο κέντρο της πόλης, με τόσα μαγαζιά τριγύρω και κόσμος. Ανησυχούμε για τα παιδιά μας. Αν κάποιοι μπορούν με μια βαριοπούλα να ληστέψουν μια επιχείρηση σε τόσο κεντρικό σημείο, υπάρχει πρόβλημα και τα πράγματα σίγουρα είναι επικίνδυνα”.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης