Ελλάδα

Άσχημα τα νέα για τον Παύλο Χαϊκάλη μετά την καταγγελία [vid]

Πριν από μερικές ημέρες, η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή προέβη σε δημόσια καταγγελία κατά του Παύλου Χαϊκάλη ενώ αναμένεται μια ακόμα καταγγελία να κατατεθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου μια δεύτερη κοπέλα αναμένεται να προσέλθει στα γραφεία του Σωματείου για να καταθέσει επίσημη καταγγελία. Έτσι θα σχηματιστεί φάκελος και θα εξεταστεί από το Πειθαρχικό Συμβούλιο και αυτή η καταγγελία για τον ηθοποιό με τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες.

«Να αναφέρουμε ότι η ειδική επιτροπή του σωματείου βρίσκεται καθημερινά στα γραφεία και εξετάζει ενδελεχώς κάθε καταγγελία. Επίσης, μπορούμε να πούμε ότι οι καταγγελίες μπορούν πλέον να στέλνονται και μέσω email», ανέφερε ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του OPEN.

Το πρωί της Τρίτης (9 Φεβρουαρίου) πάντως, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προκειμένου να σχολιάσει όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα Αραβή. Η κοπέλα ανέφερε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ηθοποιό, όταν φοιτούσε στη δραματική σχολή και εκείνος ήταν δάσκαλός της.

«Σε όλα τα Μέσα βλέπω ο πρώην υπουργός κοινωνικής ασφάλισης. Δεν είμαι αυτό. Είμαι ένας ηθοποιός 40 χρόνια στο σανίδι, κοιτάζω τους συναδέλφους μου στα μάτια, δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Βγαίνω, βγήκα και παραδέχτηκα για να λογοδοτήσω για την ουσία των πραγμάτων, αλλά δεν κατανοήθηκαν αυτά που είπα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Τι αναφέρει η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη;

Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή είχε καταγγείλει- χωρίς αρχικά να αναφέρει το όνομα του Παύλου Χαϊκάλη- το εξής: «Είχα έρθει στη ηλικία 17 και μισό ετών από την Κύπρο και μου έκανε μάθημα στο πρώτο έτος. Με φλέρταρε διακριτικά στην αρχή. Δεν έδωσα σημασία, με πήγε σε μια οντισιόν για γνωστή σειρά που παιζόταν χρόνια. Μάλλον για να με καλοπιάσει. Στη σειρά δεν με πήραν και άρχισε να με φλερτάρει πιο έντονα».

«Μέχρι που ένα πρωινό, με πήρε τηλέφωνο, αυνανιζόταν και μου μιλούσε πρόστυχα. Επέμενε να συμμετέχω μαζί του, εγώ του εξηγούσα ότι τον σέβομαι και τον θαυμάζω και ότι τον έχω σαν μπαμπά μου και μου είχαν κοπεί τα πόδια». Κατόπιν ο Παύλος Χαϊκάλης ζήτησε δημόσια συγγνώμη και εξήγησε ότι τη γνώρισε όταν ήταν 19 ετών και ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Sports3.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης