Ελλάδα

Έγκλημα στην Πελασγία Φθιώτιδας / Τσακώθηκαν για τα καυσόξυλα και τον σκότωσε με κασμά!

Συνέβη πριν λίγη ώρα στην Πελασγία Φθιώτιδας με πρωταγωνιστές ρομά Αλβανικής καταγωγής. Ένας άνδρας -περίπου 40 ετών- υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του μετά από χτύπημα με γεωργικό εργαλείο αφού προηγουμένως είχε διαπληκτιστεί με τον δράστη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ οι δύο άνδρες τσακώθηκαν με αφορμή τα καυσόξυλα (ο ένας κατηγόρησε τον άλλο για κλοπή). Κατά την διάρκεια του καυγά μάλιστα ο θύτης φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι το θύμα με κασμά σκοτώνοντας τον. Για την ανθρωποκτονία συνελήφθη ένα ακόμη άτομο, ο αδερφός του δράστη, ο οποίος είχε συμμετοχή στο τραγικό συμβάν αφού σύμφωνα με την αδερφή του θύματος συμμετείχε αρχικά στον ξυλοδαρμό του θύματος.

Ρεπορτάζ: Πάνος Κατσώνης

Στο σημείο έσπευσε έντονη αστυνομική δύναμη η οποία διερευνά το τραγικό συμβάν ενώ τα δύο άτομα που εμπλέκονται στο φονικό οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας μετά από την καταδίωξη και σύλληψη τους. Τα δύο αδέρφια μετά το φονικό επιβιβάστηκαν στο όχημα τους για να διαφύγουν αλλά συνελήφθησαν στην είσοδο του χωριού.

Το φονικό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να έλαβε χώρα μπροστά στην οικογένεια του θύματος. Οι εμπλεκόμενοι μένουν προσωρινά στον καταυλισμό που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, αναζητώντας δουλειά στα ελαιοπερίβολα ενώ το θύμα φέρεται να δούλευε σε επιχείρηση στους Μύλους Πελασγίας.

lamianow.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης