Ελλάδα

Έκλεισε μερικώς η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας

Κλειστή είναι από το μεσημέρι η κάθοδος της Νέας Εθνικής Οδού από τη Λαμία προς την Αθήνα λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

 

Έτσι, από την περιοχή της Στυλίδας εκτρέπονται προς Λαμία για να συνεχίσουν από την παλιά εθνική οδό.

Τα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή της Υλίκης και της Θήβας και έτσι τα αυτοκίνητα, τα οποία κινούνται από Λαμία προς Αθήνα στην περιοχή του Κάστρου, εκτρέπονται από την εθνική οδό προς τη Λιβαδειά για να συνεχίσουν από εκεί προς τη Θήβα και την Αθήνα.

Την ίδια ώρα, αποκαταστάθηκε και στα δύο ρεύματα η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών Λαμίας από το ύψος της Γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι τον κόμβο των Οινοφύτων, η οποία είχε κλείσει για μερικές ώρες το μεσημέρι της Κυριακής. Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μόνο με αλυσίδες.

Διευκρινίζεται ότι εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης