Ελλάδα

Έφαγαν αρνί… κατέληξαν στο Νοσοκομείο!

Μετά από δύο χρόνια περιορισμένων, φέτος το Πάσχα ήταν διαφορετικό. Αν και η ακρίβεια μαστίζει τα νοικοκυριά, οι Βολιώτες δεν το έβαλαν κάτω και γλέντησαν με την ψυχή τους αυτό το Πάσχα. Σε κάθε γειτονιά οικογένειες και μεγάλες παρέες έψηναν τον παραδοσιακό οβελία, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που μετέβησαν στα χωριά τους, στην περιφέρεια του νομού για να γιορτάσουν το Πάσχα. Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που έψησαν, έφαγαν, γλέντησαν και κατέληξαν στα Επείγοντα.

 

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών κ. Ηλία Καραμέτο το ΤΕΠ ιδίως ανήμερα του Πάσχα είχε αυξημένη κίνηση, με πολλά παθολογικά περιστατικά. Πολλά από αυτά αποδόθηκαν στο φαγητό με ανθρώπους όλων των ηλικιών να αναζητούν βοήθεια. Η νηστεία των ημερών έδωσε τη σκυτάλη της σε πολύ και βαρύ φαγητό την Κυριακή του Πάσχα, με αποτέλεσμα το στομάχι πολλών να μην αντέξει.
Πόνοι στην κοιλιά, κάποιες γαστρεντερίτιδες, αλλά και γαστρορραγίες σε λίγες περιπτώσεις ήταν κάποια από τα περιστατικά που απασχόλησαν τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου, που εφημέρευαν τις άγιες ημέρες. Ευτυχώς, όπως είπε ο κ. Καραμέτος, δεν ήταν βαριές περιπτώσεις και οι περισσότεροι ασθενείς, αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και με τις οδηγίες των γιατρών αποχώρησαν για το σπίτι τους. Αυτές τις ημέρες κυριάρχησαν τα παθολογικά περιστατικά και όχι περιστατικά που αφορούσαν στον κορωνοϊό.

magnesianews.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης