Ελλάδα

Έφυγαν από Αιδηψό και Πευκί οι Σέρβοι τουρίστες

Αναχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου απο το Πευκί Ευβοίας οι 87 Σέρβοι τουρίστες που βρέθηκαν αρνητικοί στον κορωοϊό στην Αιδηψό, αλλά και τα υπόλοιπα 45 μέλη από γκρουπ που παραθεριζε στο Πευκί.

Το πρωί του Σαββάτου σήμανε συναγρεμός στις υγειονομικές αρχές της Περιφέρειας Στερεάς, αφού βρέθηκαν θετικοί στον κορoνοϊό 7 Σέρβοι τουρίστες από το γκρουπ στο Πευκί.

Σύμφωνα με ανάρτηση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, για τους θετικούς στον ιό τουρίστες, έχει πραγματοποιηθεί ιχνηλάτιση των επαφών τους, ενώ σε εξέλιξη είναι διαδικασία επαναπατρισμού.

Για την επιστροφή τους στη χώρα τους, οι Σέρβοι χρησιμοποιήθηκαν μισθωμένα οχήματα, στα οποία θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μέχρι την Σερβία τα λεωφορεία δεν θα πραγματοποιήσουν καμία στάση, ενώ αν προκύψει ανάγκη ο οδηγός θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους ώστε να του δώσουν οδηγίες.’ Συνολικά τα κρούσματα στην συγκεκριμένη περιοχή είναι 8, αφού να θυμίσουμε αρχικά, ότι 38χρονη είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό σε τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί στον Προμαχώνα. Όλοι τους παραμένουν ασυμπτωματικοί.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης