Ελλάδα

Αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών 43χρονος που κατηγορήθηκε ότι απείλησε με… μασιά πρώην σύντροφό του

Αθώο λόγω αμφιβολιών έκρινε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 43χρονο άνδρα που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της 43χρονης πρώην συντρόφου του με την οποία έχει ένα ανήλικο παιδί.

 

Ο άνδρας κατηγορούνταν ότι απείλησε τη γυναίκα με μασιά τζακιού, στις 26 Μαρτίου 2023, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, ενώ το ζευγάρι είναι σε διαδικασία ποινικής διαμεσολάβησης.

Ο άνδρας δικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο, όπου παρέστη και η γυναίκα, η οποία κατέθεσε ότι μάλλον δεν κατάλαβε ότι ο άνδρας δεν την απείλησε και ανακάλεσε την καταγγελία. Ωστόσο η γυναίκα πρώην σύντροφος του κατηγορούμενου ήταν ταραγμένη και μετά την κατάθεσή της έκλαιγε στην αίθουσα του Δικαστηρίου.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία, παραδέχτηκε ότι κρατούσε την μασιά, αλλά διέψευσε ότι την απείλησε και είπε ότι δεν θα ξαναγίνει τίποτα μεταξύ τους, γιατί θα φύγει από το σπίτι.

Αυστηρή προς τον κατηγορούμενο ήταν η εισαγγελέας έδρας, που είπε στον κατηγορούμενο αν θα ήθελε η κόρη του να έχει έναν σύντροφο να την απειλεί και να της φέρεται όπως ο ίδιος στην πρώην σύντροφό του. Επίσης είπε ότι δεν πείστηκε από όσα είπε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι ίσως η γυναίκα ανακάλεσε, υπό το καθεστώς φόβου.

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορούμενου, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε να τον αθωώσει λόγω αμφιβολιών, δίνοντάς του μια τελευταία ευκαιρία. Το ζευγάρι απασχόλησε ξανά την Δικαιοσύνη στις 16 Ιανουαρίου 2023.

magnesianews.gr

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης