Ελλάδα

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο ΑΠΘ – Τουλάχιστον ένας τραυματίας

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ κλήθηκε για περιστατικό με πυροβολισμούς, ωστόσο όταν έφτασε στο σημείο δεν βρήκε άτομα, παρά μόνο ένα τσιμεντένιο παγκάκι με κηλίδες αίματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» πήγε ένα άτομο και αμέσως χειρουργήθηκε καθώς είχε δεχθεί πυρά.

Ο τραυματίας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Κ», είναι ένας 23χρονος ομογενής από τη Γεωργία, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για ληστεία και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Thestival, ο τραυματίας μετέβη πεζός στο νοσοκομείο και φέρει τραύματα στα πόδια. Αφού ολοκληρωθεί η χειρουργική επέμβαση, θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προσήχθησαν τα άτομα που συνόδευσαν τον τραυματία μέχρι το νοσοκομείο. Αφού τον άφησαν στο «Γεννηματάς», διέφυγαν με αυτοκίνητο ωστόσο εντοπίστηκαν από αστυνομικούς.

Πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν συνολικά έχουν γίνει 8 προσαγωγές, πέντε από το ΙΧ και 3 πέριξ του σημείου της συμπλοκής.

Οι δύο από τους προσαχθέντες είναι ομογενείς από τη Γεωργία, ενώ ένας είναι Αλγερινός.

Όλοι οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και εξετάζεται η εμπλοκή τους στο επεισόδιο, τα αίτια του οποίου ερευνώνται.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης