Ελλάδα

Αλανιάρικα πρόβατα στον Βόλο έφαγαν 100 κιλά χασίς και την… άκουσαν

Έκπληκτος έμεινε ένας βοσκός της Μαγνησίας με τη συμπεριφορά που είχαν τα πρόβατά του λίγο αφού τα είχε βγάλει για βοσκή.

 

 

Σύμφωνα με το TheNewspaper,gr μετά την κακοκαιρία Daniel που έπληξε τη Θεσσαλία ένα κοπάδι με πρόβατα μπήκε σε θερμοκήπιο έξω από τον Αλμυρό Βόλου, το οποίο καλλιεργεί φαρμακευτική κάνναβη και έφαγε μια μεγάλη ποσότητα από το φυτό, που ξεπερνά τα 100 κιλά.

Ο ιδιοκτήτης όταν διαπίστωσε ότι η παραγωγή του έχει υποστεί μεγάλη ζημιά, τόσο από το έντονο καιρικό φαινόμενο που πλημμύρισε τις εκτάσεις στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια την αποτελείωσαν τα ζώα που βρήκαν φαγητό για να τραφούν.

«Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα. Έχουμε τον καύσωνα, χάνουμε μεγάλο μέρος της παραγωγής. Έχουμε τις πλημμύρες, χάνουμε το υπόλοιπο. Και το καλύτερο; Μετά από όλα αυτά, μπαίνει στην εγκατάσταση ένα κοπάδι πρόβατα, το οποίο δεν ξέρω πως γυρνάει, και ξεκίνησε να τρώει ό,τι είχε απομείνει. Δεν ξέρω τι να πω, ειλικρινά», είπε ο ιδιοκτήτης της αδειοδοτημένης μονάδας καλλιέργειας κάνναβης.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης