Ελλάδα

Ανακοίνωση κατά βουλευτών της ΝΔ. από τους Εξωτερικούς Φρουρούς Φυλακών

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε χθες βράδυ η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Εξωτερικής Φρουράς Φυλακών, με αφορμή εισήγηση τριών βουλευτών της Ν.Δ. για κατάργηση θέσεων στο κατάστημα κράτησης Δομοκού. Στην ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Αναγνώστου και ο γενικός γραμματέας και ο Βασίλης Αλεξόπουλος αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «όλοι κρινόμαστε… εμείς για το έργο μας αυτοί για τις καρέκλες τους. Ο δικός μας αγώνας αφορά στην αξιοπρέπεια και την περηφάνια μας… Οι δικές τους;;;; ΜΟΝΟ σκοπιμότητες ;;;
Απαράδεκτοι οι τρείς βουλευτές της ΝΔ με εισήγηση του πρώην Υφυπουργού Δικαιοσύνης Κ.Καραγκούνη….

Καλούμε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να παρέμβει ώστε να αφαιρεθεί η επαίσχυντη διάταξη περί εξωτερικής φρούρησης της φυλακής Δομοκού από άλλο προσωπικό πλην των εξωτερικών φρουρών καταστημάτων κράτησης, να ελέγξει τους βουλευτές του γι’ αυτό το ατόπημα και να δώσει εξηγήσεις για αυτή την θεσμική διολίσθηση .

Θυμίζουμε σε όλους ότι είμαστε αυτοί που ο πρώην Πρωθυπουργός της χώρας κος Σαμαράς Α.,
όπως και πολλοί άλλοι είχαν συγχαρεί για το «κατέβασμα» του ελικοπτέρου χωρίς νεκρούς και τραυματίες στα Τρίκαλα… το μοναδικό αυτό επίτευγμα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με έκπληξη η ομοσπονδία μας και το σύνολο των εξωτερικών φρουρών που υπηρετεί στις φυλακές όλης της χωράς πληροφορήθηκε μία απαράδεκτη , ανιστόρητη και εντελώς απαξιωτική τροπολογία , δυνάμει της οποίας οι εξωτερικοί φρουροί καταργούνται από τις θέσεις τους στο Κ.Κ. Δομοκού μέσω της επανίδρυσης της Υπηρεσίας Εξωτερικής Ασφάλειας Καταστήματος Κράτησης Γ΄ τύπου η οποία στελεχώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «Η τροπολογία της ντροπής» έχει ονοματεπώνυμο θα είναι εφεξής η τροπολογία Παναγιωτόπουλου Ν. Καραγκούνη Κ. , Δένδια Ν. και θα στιγματίσει πολιτικά τους υπογράφοντες την».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης