Ελλάδα

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη για παρακολουθήσεις: Δεν πρόκειται να δεχθώ ενημέρωση «στο αυτί»

Με μια μακροσκελή δήλωση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, εξαπολύει νέα επίθεση στην κυβέρνηση για την υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου.

 

Σε αυστηρό ύφος, αναφέρει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ενημέρωση «στο αυτί», ενώ επισημαίνει ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στους υπουργούς.

Σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να τον παρουσιάσει ως μη συνεργάσιμο, ο κ. Ανδρουλάκης επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο προσάπτει την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ και με το λογισμικό Predator, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση αποφεύγει να δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την όλη υπόθεση.

Ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητεί να διαβιβαστεί αμέσως το σύνολο του φακέλου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και να ενημερωθούν με τον πιο επίσημο τρόπο η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τους λόγους της «παράνομης και αντισυνταγματικής παρακολούθησής» του από την ΕΥΠ.

Τέλος, τονίζει ότι είναι προσχηματικές οι εξαγγελίες για αλλαγές στην ΕΥΠ, καθώς – όπως λέει – η κυβέρνηση έφερε χωρίς διαβούλευση μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης